{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Mulan 1999

2.254 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Mulan

Fødselsår:
1999
Højde:
hun er og 1,38,5
Temperament
når vi er i skoven bliver hun altid lidt varm i bøten. men ellers er hun så sød <3
Gangarter
I skridt går i et pænt tempo og i trav bliver hun altid lidt mere vogen for så ved hun at der skal ske noget
Stævner
springning: til spring stævner springer vi LB-LA og vi har bare de fedeste ture man kan ønske sig.

dressur: går LB i dressur til træninge lige blevet udklasset i LC2









Stamtavle
åh åh det fik vi ikke at vide
Køn
en årvogen hoppe
Bemærkninger
hvordan jeg fik hende:
det startede med at en af min mors venner havde set en hest på heste nettet min mor kiggede på hende. Så sagde hun at hun havde ringet til dem der ejeder mulan, og spurgt om vi måtte komme, det måtte vi godt. Et par dage efter ringede de og sagde at der havde været en anden pige og kigge på hende og de ville hellere sælge den til dem fordi at de boede ca. 3km der fra og de boede altså i jylland og vi bor på nord sjælland <3 men de aflyste og så en par dage efter ringede de igen og sagde at vi godt måtte kigge på hende alligevel, fordi at hende der havde været og kigge på hende havde været ret hissig og det havde mulle ikke godt af!<3 Så vi kørte og kørte og endelig hvar vi der. Og ja vi faldt pladask for hende og så efter vi havde redet hende var vi sikre på at hun skulle med hjem hehe og nu står vi på FOR og har det rigtigt godt.
Vi er flyttet over på NSR
mulan er den dejligste hest på jorden sammen med min anden hest golden star<3 men hun er ikke helt fjordhest hun er halv araber og det forklare hendes fine kropsbygning, og det gør hende også til en fantastiks spring pony!! og det er det vi går efter<3!! særfølgelige er hun også god til dressur og kan godt gå en LB men når det nu er springningen vi bedst kan lide så tager vi den.

mulle er utrolig kvik når man rider i skoven på hende ! hun kikker på alt og sidst da jeg var ude og varme op i skoven og skulle trave sadte hun i galop hehe hun er redt vild med at frazze af sted !!!!!!!!!!!
Kommentér på:
Anden særlig race Mulan
Annonce