{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Halla fra Hejelte [Min part] 1990

984 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sera S
Kvinde | 21 år | Oprettet: 3. feb 2015


Islænder Halla fra Hejelte

Fødselsår:
1990
Højde:
138 cm uden sko
Temperament
Super rolig. Halla bliver næsten aldrig bange for noget og når hun en sjælden gang i mellem gør, spjætter hun bare lidt og går så stille og roligt videre. Vi har gået forbi larmende højtryksspulere, motorsave osv. uden at hun er blevet bange. Hun kan godt bliver lidt stresset når man rider på hende, men det er ikke noget jeg har mærket det store til endnu.
Gangarter
Halla har 5 fantastiske gangarter:)

Skridt - Meget hurtig fra ryggen, men når jeg går ved siden af tilpasser hun sig mit tempo. Vi har ikke mulighed for at ride på bane i øjeblikket, så vi rider på vinmarker. Hver gang vi kommer hen omkring udgangen trækker hun lidt derhen af og går rimelig skævt.

Trav - Dejlig blød. Jeg er ikke vandt til at ride islænder, så jeg har svært ved at kende forskel mellem trav og tölt.

Tölt - Helt fantastisk! Halla er naturtölter. Man sidder fuldstændig stille. Er jeg ikke meget opmærksom på at give de rigtige signaler hele tiden, slår hun hurtigt over i trav (der kan jeg dog godt kende forskel).

Galop - Hendes galop er meget kort og går det ikke hurtigt nok slår hun over i passgang.

Passgang - Dejlig, men også lidt sjov at side i. Det føles bare som meget hurtig trav. Jeg har ikke prøvet selv at sætte hende i passgang endnu, så det er for det meste bare irriterende når hun gør det istedet for galop:)
Stævner
Et islænder stævne og et par springstævner med ejer.
Stamtavle
Far: DKS102, *KVISTUR 1044 F. GERÐUM, 1. KL.

Mor: 85-342, HRAFNKATLA FRA HEJELTE, AVLS KL.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Halla er en super sød og lille islænderhoppe på 25 år. Selvom hun er forholdsvis gammel kan man overhovedet ikke mærke det på hende. Hun har kun et øje. Det andet øje blev fjernet da hun var føl, fordi hun havde fået en gren i øjet og der blev ved med at gå betændelse i. Hun rides kun bidløst og bomløst. Jeg har ikke redet så meget, da hun let bliver stresset og løber, men til gengæld har jeg gået en masse ture med hende. Jeg har haft part på hende siden september og synes bare at hun er så skøn! Vi elsker at gå tur kun med cordeo, men det kræver så også at jeg har MANGE godbidder med, så hun selv får lyst til at blive med mig:)
Jeg har planer om at komme til at træne hende en masse fra jorden, men der ikke er mulighed for at være på en ridebane og at jeg er rimelig bange for de geder der er på hendes fold, så går der nok lidt tid før det kommer til at ske;)
Jeg har redet en lille tur på hende et par gange og hver gang har det været en meget vellykket tur! Hun er let i alle gangarter, men når hun ved at det går hjemad, går det meget hurtigt. Den anden islænder vi red med var nødt til at trave op til os hele tiden:P
Kommentér på:
Islænder Halla fra Hejelte
Annonce