{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Kilgast's sofisticated 2015

679 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Linette V
Kvinde | 33 år | Oprettet: 20. dec 2011


Pinto Kilgast's sofisticated

Fødselsår:
2015
Højde:
Han er 149 og slet ikke færdig vokset.
Temperament
Indtil nu er han meget rolig men til tider stædig ..
Gangarter
Stævner
Ingen.. Han er slet ikke tilredet endnu
Stamtavle
Køn
den Bette mand er vallak
Bemærkninger
Kilgast's sofisticated Bliver til dagligt kaldt Sofus. Jeg fik ham den 1 nov. 2015. Så vi er stadig ved at lære hinanden at kende.
Jeg er ved at lære ham at have Gamacher på, stå bundet og generelt bare være i hænder og han tager det super fint. Han havde jo self været i hænder inden jeg fik ham, men han var ikke så god til at gå fremad så det har vi øvet.
Han mener dog ikke at han skal ud af boksen når der er mad men efter lidt tid går han pænt med ud (:

28-12-2015
Sofus er nu blevet en rigtig bandit.. han er stædig og mener ikke han behøves at sætte tempoet lidt op når han bliver trukket med -.-' så vi arbejder lidt på at han skal gå hurtigere frem ad (: og det skal også nok komme. han er kommet til at gå med vallak som er et par år ældre end ham, men det går fint og de to hygger på marken. Når han er blevet kastreret bliver de lukket sammen med hopperne igen (:
17/8 2016
Sofus er teenager. Den anden dag fik han rebet over ørene, og normalt går knuden op og det ved han. det gjorde den altså bare ikke den her gang fordi jeg er begyndt at binde en anden knude. så han blev bange og lagde sig næsten ned på stald gangen.. men han stod da stille bagefter. Da vi så kommer ud i roundpen'en knalder han det ene bagben ind i en af pælene.. så han lære det på den hårde måde den lille mand. Eller er han dygtig. han kan næsten bakke på komando, går pænt når jeg trækker med ham og er også begyndt at løfte hovene pænt. Jeg skal bare lære at være lidt mere konsekvent over for ham (:

22/3 2017
Vi træner og træner. Vi har haft en til at hjælper da han ligepludselig blev meget umulig. men vi er ved at have styr på det nu :D Han er så lækker en dreng syntes jeg i hvert fald. Nu er der kun et år til at han blive til redet og jeg glæder mig.. Indtil da går vi ture, løsspringer en gang i mellem, løfter ben og er stille og rolig gået i gang med at lege med et bid og hovedtøj (:
Kommentér på:
Pinto Kilgast's sofisticated
Annonce