{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tysk Oldenburger Pina Colada Byager 2012

674 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ida T
Kvinde | 23 år | Oprettet: 27. sep 2013


Tysk Oldenburger Pina Colada Byager

Fødselsår:
2012
Højde:
Ca. 170 cm m. sko
Temperament
Pina Colada (i daglig tale kaldt Pina) er en super sød og omsorgsfuld hest. Selvom hun har en ung alder, er hun altid med en. Hun stoler utrolig meget på sin rytter, og gør alt sit bedste når man beder hende om noget. Pina kan lyde som en trumpet på vej ind fra fold (hun hopper dog aldrig), men lige så snart hun står på staldgangen, og der sker noget omkring hende, er hun helt rolig.
Gangarter
Skridt: Pina har en skøn skridt, og træder mindst 1 hov over. Da hun stadig ikke er så gammel, har hun ikke helt lært hvordan man skal skridte for rytter, men gør det så godt hun kan.

Trav: Pina's svageste gangart er trav, grundet en skade i det ene bagben helt fra føl. Men hendes trav er bestemt ikke dårlig! Hun takter rigtig fint, og kommer efterhånden mere og mere frem med forbenene. Jeg er sikker på at vi kan lære hende at trave helt fantastisk.

Galop: Pina's galop er hendes stærkeste gangart. Hun har dejlig opadbakketendens, og springer godt frem. Hun er derudover helt fantastik at være på når hun galopere.
Stævner
Pina er kun tre år, og er derfor hverken klar, eller gammel nok til at starte stævner. Men jeg håber at vi i fremtiden, kan komme ud og oplev en helt masse sammen.
Stamtavle
Far: Sarkozy
Mor: Pinje Byager
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Som jeg har skrevet længere oppe er Pina en skøn hest at arbejde og være sammen med. Hun er altid klar på at hygge, og gør alt hvad hun kan under rytter.

Pina blev redet til i foråret 2015 sat i ridning, da hun skulle til rideprøve. Hun blev derefter sat i fol, men tabte desværre føllet midt på sommeren. Mine forældre og jeg besluttede derfor at hun efter at have haft omkring 4 måneders ferie, skulle igang igen. Jeg har nu redet Pina i ca. 2 måneder, og har indtil videre kun haft gode oplevelser på hende.

Jeg glæder mig utrolig meget til at se hvad fremtiden med hende bringer!
Kommentér på:
Tysk Oldenburger Pina Colada Byager
Annonce