{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Varmblod Daan - SOLGT ! [Tidl. hest] 2008

1.506 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Hollandsk Varmblod Daan - SOLGT !

Fødselsår:
2008
Højde:
En lille baby basse på 171 cm :)
Temperament
Han er så sød og rar men stadig en lille bølle på sin helt egen søde måde :) Han er især utrolig nem at have med til stævner, hvor han hjemme er lidt mere en bandit :)
Gangarter
Han har 3 dejlige gangarter som der er udviklings mulighed for :)
Trav er klart hans bedste gangarte og har utrolig nemt ved at gå ind og samle sig :)
Han ligger på 7-8 i gangarter til stævner :)
Stævner
Vi har startet til og med MB1 til c-stævner indtil videre :)

Vi har sejre og placeringer med op til 75% til c-stævner :)

Tilbage i 2014 vandt vi Young Rider distriktsmesterskab individuel efter han havde været redte i ca. 10 måneder!

I 2015 var vi med til at vinde finalen i DRF hold cup (Dressurens venner cup)!

Vi har nu været ude og starte i MB med placeringer og fine procenter! Han opnåede B-hest status efter de 2 første starter i MB! Er så stolt af ham, vi glæder os til endnu flere starter og mere rutine i MB klasserne <3
Stamtavle
Far : Wynton

Morfar : Cabochon
Køn
Han er en utrolig dejlig vallak :) Han er kastreret som 3 år :)
Bemærkninger
Daan som i dagligdagen bliver kaldt for Pyton, købte Per i Holland i 2010 da han var 2 ½ år og hingst :) Han var faktisk ikke købt ind til at skulle være min lille hest, men da jeg pludselig stod uden en hest mens jeg arbejdede på Blue Hors fik jeg Pyton ned til mig, sommeren dengang var han 5 år :) Dengang jeg fik ham ned var han ikke meget redet, han var blevet tilredet og redet 1 måned da han var 4 år og efterfølgende gik han bare ude og var fold hest. Han blev redet ca. 5 gange et par måneder før han kom ned til mig, så vi startede helt stille og roligt op og han var bare så sød og nem! :) Efter at havde redet ham i omkring 2 måneder var der 5 års championat i Billund, som jeg tænkte jeg ville prøve ud og starte, bare for at se hvordan han var at havde med i byen,og kunne være sjovt og høre deres mening om ham til championat. Han var så sød og nem at have med og tog det hele i stiv arm, men der var selvfølgelig nogen fejl og han manglede rigtig meget styrke, men var så tilfreds med ham! :) Der efter gik det stærkt, da han havde været redet i ca. 10 måneder vandt vi distriktsmesterskab for Young Rider! Han har givet mig utrolig mange fantastiske ture og oplevelser både hjemme og især til stævner! Han er en rigtig guttermand, specielt at have med til stævner, han elsker at være ude og vise sig frem, og ved at når han er på banen så det ham folk kigger på :)
Han er lidt en sjov hest som man ikke kan lade være med at grine af! Hjemme der kigger han lidt og syntes tingende er farlige hvis bare der er en ting der står anderledes, men til stævner der kigger han slet ikke lige meget hvor meget og hvordan der er pyntet på!
Når man skal trække med ham så kan han næsten ikke slæbe sig afsted og det forgår helt i hans tempo for han har da hele dagen ;) Men så snart man kommer på ryggen af ham, så går han vældig fint frem helt af sig selv! Han er lidt en sjov lille hest, som man ikke kan andet end at holde af når man lære ham at kende :)
Pyton er min lille stjerne og jeg er så glad for han er endt med at blive min hest og jeg glæder mig så meget til at se hvad fremtiden kommer til at bringe os :) Med hans arbejdsglæde og gode sind er jeg sikker på at det nok skal ende med at gå hen og bliver godt, vi tager det stille og roligt og lære tingende i hans tempo :)
Kommentér på:
Hollandsk Varmblod Daan - SOLGT !
Annonce