{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Runehøjs Rocco 2008

1.491 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

PDam
Kvinde | 23 år | Oprettet: 15. jul 2011


New Forest Runehøjs Rocco

Fødselsår:
2008
Højde:
148 cm
Temperament
Rocco har et specielt temperament. Han er faktisk rigtig rolig og omgængelig hvis man blot respekterer hans temperament. Han vil rigtig gerne nusse osv. men han har meget brug for at tingene sker i roligt tempo og aldrig noget pludseligt.
Gangarter
Han er springhest men har en dejlig stor skridt og ganske fin trav og hans galop er stor og rummelig og han kommer langt i sine galopspring.
Stævner
Jeg har selv uddannet ham helt fra bunden af. Det jeg er meget stolt af. i 2014 blev han B pony i Herning i sin 3. MB2** og i sommeren 2015 blev vi udtaget til at ride Nordisk Mesterskab for kat. 1 ponyer i springning.
Lige nu går han forskellige klasser men primært MA + S.
Nogle gange rider vi også MB for at han ikke altid skal springe de store klasser. Jeg synes det er meget vigtigt at han hele tiden synes det er sjovt at springe og vi springer ikke altid høje spring til træning.
Stamtavle
Kantjes Valentjin er hans Far og Morfar er Polspory Popov.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Rocco er mit et og alt og jeg elsker at ride på ham og er så glad for alle de oplevelser vi har haft indtil nu og glæder mig til mange flere. Har heldigvis i år og 2017 tilbage som ponyrytter så det er jeg rigtig glad for.
Kommentér på:
New Forest Runehøjs Rocco
  •   15. feb 2016 Så er vi kommet godt hjem fra Belgien. Puha det var en lang tur... Og desværre punkterede vi med traileren.. men der skete ikke noget og alt gik fint.. Men jeg blev meget forskrækket.
    Vi var hjemme kl. 2:00 i nat... så det er godt at jeg har ferie fra skolen og kan slappe af og pakke ud idag. Det var godt at komme hjem til min anden pony Darco... glæder mig til at jeg skal ud at ride på ham senere idag.
    smiley Pernille


  •   14. feb 2016 Så er stævnet i Belgien slut. Det har været en KÆMPE oplevelse. Vi hørte fra nogen andre at hvis ikke EM i spring skulle have været i Danmark ville det være her det skulle være.. Her er super flot og lækre faciliteter.
    I går lørdag var det stor tur (120cm - 125cm høje spring) for begge ponyer og Pim valgte desværre at stoppe foran 2. sidste spring men vi havde en SUPER tur. Rocco var en stjerne og var fejlfri og det blev også til en placering. Idag var det stor tur igen. Det var måske den mest tekniske svære bane jeg nogensinde har redet. Men vi får 3 nedslag men kommer igennem banen og jeg følte selv at vi havde en super tur. Det er det vigtigste i min verden og i mit arbejde med mine heste. Pim ville ikke gå til spring idag så vi udgik desværre. Jeg har fået 2 rosetter med hjem og helt vildt meget erfaring og en kæmpe oplevelse.
    smiley Pernille


  •   12. feb 2016 Så er vi kommet godt til Belgien - Opglabbeek til stævne med Runehøjs Rocco og Pimmetje. Turen tog 11,5 time. Under køreturen fik ponyerne mad og vand.
    Torsdag skulle ponyer i vet-tjek, hvor dyrlæger, dommer og nogle andre vigtige tjekker at alt er ok med ponyerne. De bliver scannet for at finde chip og så skal man skridte og trave med ponyer så de kan se at alt er ok. Alt for mine ponyer var tip top smiley
    Så var jeg ude at ride på dem begge og idag fredag starter konkurrencerne for os. Det bliver rigtig spændende og jeg glæder mig rigtig meget. Jeg har lagt lidt forskelligt på min snap så du kan følge med hvis du har tid og lyst.
    Billedet jeg lige har lagt på er Rocco lige inden dyrlæge tjek hvor jeg altid har ridehjelm og støvler på.
    instagram: pernille_dam eller snapchat: pernilledam


  •   10. feb 2016 Så er jeg på vej til Belgien til internationalt springstævne med min Rocco Baby og den anden kat. 1 pony som jeg rider. Den hedder Pimmetje. Det er min træners pony som er en salgspony. Vi regner med at det tager ca. 10 timer i transport og i morgen, torsdag skal begge ponyer i dyrlæge tjek og så starter konkurrencerne fredag. Det er første gang jeg skal så langt væk og glæder mig rigtig meget. Det er min Far og jeg som tager afsted.
    Jeg vil forsøge at skrive opdateringer herinde også men eller følg mig gerne på instagram: pernille_dam eller snapchat: pernilledam
    smiley Pernille, Rocco & Pim


  •   7. feb 2016 Hvis I har lyst er I meget velkommen til også at følge mig på:
    Instagram: pernille_dam
    Snapchat: pernilledam
    Her ligger jeg også en del op fra min hverdag med mine ponyer.
    smiley Pernille


  •   6. feb 2016 Høj til din pony. Kig også gerne forbi min Chico smiley

  •   5. feb 2016 Velkommen

  •   5. feb 2016 Velkommen

  •   5. feb 2016 Velkommen

  •   5. feb 2016 Tak Anne-Sofie. Det skal jeg nok. Han er jo lige blevet 8 år og er blevet MEGET dygtig til mange ting.. .men stadig speciel smiley

  •   5. feb 2016 Ihh kæmpe stort velkommen til fine Rocco, du må endelig give ham klap, kys og en stor gulerod fra mig, det er så skønt han er kommet til jer, og dejligt at følge jer! smiley

  •   5. feb 2016 Velkommen

  •   5. feb 2016 Velkommen

  • Scout
    Scout Tilmeldt:
    aug 2006

    Følgere: 35 Emner: 1 Svar: 447
      5. feb 2016 Velkommen

  •   5. feb 2016 Velkommen

  •   5. feb 2016 Velkommen

  •   5. feb 2016 Velkommen

Annonce