{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Steendieks Darco 2003

2.276 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

PDam
Kvinde | 23 år | Oprettet: 15. jul 2011


DSP Steendieks Darco

Fødselsår:
2003
Højde:
140 cm
Temperament
Darco er min kat. 2 pony som jeg fik i februar 2015. Han blev først kastereret i efteråret 2014, da han havde problemer med sine testikler og derfor blev han akut opereret. Så hans temperament kan til tider godt blive som om han er hingst. Men i det daglige er der ingen problemer med det. Han er den dejligste og mest glade hest jeg har. Det er ALTID en fornøjelse at ride på ham.
Gangarter
Darco har rigtig fine gangarter da han som helt ung hingst blev købt i tyskland som dressur pony. Så fandt man ud af at han også kunne springe og så blev han til springpony.
Stævner
Jeg har redet Baltic Cup på ham i 2015 og blev samlet nr. 2 i Baltic Cup Trophy. Ellers har vi været placeret som nr. 2 i både Norge og Suså til Baltic Cup i Grand Prix springning som er 120cm høje spring.
Jeg rider landsstævner på ham og det er fra MB til S springninger.
Stamtavle
Køn
Vallak
Bemærkninger
Darco er lidt en gadedreng med super godt humør og altid utålmodig og så ved han at når min mor går med ham får han ALTID godbidder så han går og napper i hendes lommer hele tiden. Han er også rigtig glad for mad så derfor bruger vi spåner i hans boks da han ellers æder alt sit halm. Vi kalder ham ofte for støvsugeren.
Kommentér på:
DSP Steendieks Darco
Annonce