{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Kiara [Tidl. hest] 2010

566 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Freja Nw.
Kvinde | 24 år | Oprettet: 2. jun 2015


Pinto Kiara

Fødselsår:
2010
Højde:
1.63
Temperament
Rigtigt dejligt temperament, hun er tålmodig og tillidsfuld :)
Gangarter
Skridt- Går godt frem men der skal arbejdes
Trav- Har et dejligt tempo og går godt med benene
Galop- Hun har en lidt sjov galop :D Men vi har heller ikke arbejdet med galoppen endnu ;)
Stævner
Hun har ikke været på nogen stævner endnu, vi er jo stadig igang med tilridning ;) Men vi kommer til at indtage stævnepladserne om et par år :)
Stamtavle
Ingen stamtavle.
Køn
Hun er en skøn hoppe på 6 år.
Bemærkninger
4/2-2016
Vi hentede hende i Jylland og vi bor selv på sjælland, så det var lige fem timer i bil :D Men det var det hele værd! I starten var jeg nevøs for at skulle op, men alt min nervøsitet forsvandt fuldstændigt da jeg satte mig op. Jeg følte at jeg hørte hjemme på hendes ryg <3
Og så var det jo lige hjem igen. Kira klarede turen super godt vi holde pause ved Mc Donnalsd, imens de andre købte mad sørgede jeg for at alt var som det skulle være omme hos min pige <3 Og så var det ellers bare videre.

5-6/2-2016
Jeg har i de første par dage tænkt mig at lave noget horsemanship med hende. Så de to sidste dage har vi lejet på banen :) Hun fik mig til at tænke wow, jeg tog torvet af hende og havde forventet at hun ville fise af. Men istedet gik hun bare efter mig stille og roligt <3 Nå man sætter sig på hug kommer hun hen til en og trykker mulen helt ind til dig :D Hun løber med mig hvis jeg løber, jeg er så forelsket i hende. Og hun finder sig i meget, jeg tog en longe pisk og stod og lavede cirkler rundt i luften omkring hendes hoved og hun er ligeglad der er også blevet boret osv ved siden af hendes boks og hun er helt ligeglad, hun stoler meget på sin ejer (mig) ;)
Elsker at arbejde med hende <3
Kommentér på:
Pinto Kiara
Annonce