{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Black pearl højgård [Tidl. hest] 2008

495 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nikoline Dalsro J
Kvinde | 22 år | Oprettet: 4. jul 2012


DSP Black pearl højgård

Fødselsår:
2008
Højde:
Perle blev målt til 144,9 cm, men efter de nye regler runder de ned til hele tal så Perle står til 144 cm. Hun er færdigmålt så hun er en mellem 1'er.
Temperament
Perle er meget rolig og behaglig at være sammen med. Hun meget medgørlig og kan aldrig finde på at gøre noget. Når hun springer bliver hun meget tændt, men hun bliver rolig bagefter.
Gangarter
I skridt træder Perle op i sit ejet spor og nogle gange over.

Traven er lidt kort men behagelig

Galoppen er kort og frisk
Stævner
Jeg har kun redet et stævne på Perle

ØSR vinter spring:
Spring LB1* Springning Ponyer (85/75/65 cm) B4 (C) (SVH 1)
Stamtavle
Far:
Sheroc højgård
Farfar:
Soul charfilo
Farfars far:
Indiana jones
Farfars mor:
Kiki
Farmor:
Sherina tobiano
Farmors far:
Laredo picasso
Farmors mor:
Shiva skewbald
Mor:
Lucia
Morfar:
Pionier
Mormor:
Laica


Køn
Perle er en skøn hoppe
Bemærkninger
Perle er krybbebidder men hun gør det kun i anledning af når hun skal have foder. Hun stopper hvis man smøre noget ulækkert tykt olie på som lugter. Jeg ved ikke hvor hun har fået det fra, men både gamle ejer og jeg tror at det er kommet da hun blev tilredet på et stort stutteri.

Perle rækker også tunge når hun bliver redet. Hun gør det ligeud men det genere ikke for rytteren. Perle er så småt begyndt at stoppe med det, men den kommer nogle gange ud.

Udover at hun er krybbebider og række tunge er Perle bare en skøn pony. Når vi får undervisning i dressur ligger hun sig rigtig godt til biddet og går rigtig dejligt. Vi får undervisning en gang om ugen i Vig. Når Perle kører i trailer står hun roligt og går lige op i den. Vi springer omkring 80 til 90 cm, og der var en gang hvor vi sprang en bane på 100 cm.

I boksen er Perle også super sød. Man kan bare lade hendes dør ind til boksen uden hun går ud. Hun kigger bare hvad man laver. På folden er Perle stille og rolig og tager ikke kampen op mod de andre.

Jeg fik Perle den 6. december 2014. Da Perle kom hjem skulle de andre heste trækkes ind. Men de slap løs så jeg måtte trække Perle ind i stalden alene. Hun stod der omkring 2 -3 timer inden de andre var blevet fanget. Perle stod helt stille og kiggede, og hun vrinskede kun nogle få gange.

Til stævner er Perle også rolig. Hun kan stå i traileren alene og stå sammen med en. Hun har det fint med at der er mange andre heste, og bliver ikke sure på dem, når de rider forbi.

Når vi rider er det på en udendørs ridebane op til en vej. Perle var i starten lidt bange for bilerne der kørte men nu er det intet problem. Selvom en stor lastbil kommer kørende vipper hun næsten ikke et øre.
Kommentér på:
DSP Black pearl højgård
Annonce