{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Leonardo [Himmelhest] 2004

541 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Trine Ø
Kvinde | 48 år | Oprettet: 23. okt 2013


Anden særlig race Leonardo

Fødselsår:
2004
Højde:
132
Temperament
Sød , rolig , imødekommende , venlig , glad,rar, kærlig , loyal , godmodig , en rigtig nusse pony
Gangarter
Stævner
2016 startet 1 springstævne på sabr .
2016 Cecilie og Leonardo blev klubmester i ringridning på sabr
Stamtavle
nej han er blanding
Køn
vallak
Bemærkninger
Leonardo er min datter på snart 10 år s pony . Hun fik ham den 4/2 20016 efter at have solgt sin 3" pony som hun havde haft i 2 år . Han er en rigtig dejlig pony med det dejligste temperament . Han er ved at falde rigtig godt til i den nye hesteflok og ved også allerede at det er os han høre til . Han kommer når vi kalder på ham på folden :) Hans kælenave er Leo men han regere også på Leonardo . vi har købt ham fra en rideskole hvor han har været elevpony i ca 3 1/2 år . Her har han pga af sit dejlige temperament gået med børn i alle aldre . Han er trafiksikker og vi har allerede været på en dejlig lang skridtetur . Da min datter ikke er så gammel har jeg trækketorv på ved vejen men tror egentlig ikke det er nødvendigt da han er så rolig . Han skulle være glad for at springe så det glæder min datter sig til at prøve snart når de lige har vænnet sig til hinanden .
Mere beskrivelse og billeder kommer løbende som vi lære denne dejlige pony at kende :)
3 marts 2016 - i dag er det 4 uger siden vi købte Leonardo . vi har lært ham rigtig godt at kende efterhånden . Min datter er simpelthen så glad for ham og jeg er som forælder helt tryg når hun rider på ham . Han er simpelthen god som dagen er lang . Det eneste han kan finde på er at stoppe op , selv hvis en anden pony stikker af og løber lige forbi os bliver han bare stående hos os . Det er da guld værd med sådan en pony :) Han er ikke så glad for at blive trukket alene ind fra folden da han helst vil være ved de andre . Det går lidt bedre da han er rimelig nem at lokke med godbidder :) igen det eneste han gør i den sitiuation er at stoppe op , han løber ikke fra os eller noget . Han er ved at komme i bedre kondi ... bliver skridtet en masse både ture og self alm bane ridning . Han skal lige tabe sig lidt mere , men syntes jeg kan se der er sket lidt på den front på den sidste måned :) vi tager det lige så stille , det skal nok komme .
15 marts 2016 . For en uge siden stak Leonardo af med Cecilie i fuld jord og en stribe bukkespring der resulterede i at Cecilie blev kylet af og slog sit hoved og ryg rigtig meget . To dage efter stak han af med hende igen , der fik hun ham stoppet efter en halv bane . Det blev vi meget overrasket over at han kunne finde på og lidt utrygge . Så de sidste dage har vi arbejdet lidt fra jorden , hun har skridtet på ham og i går travede hun igen . Cecilie er nu heldigvis helt tryg igen og vil i dag prøve at galopere på ham . Hun er sku sej :) Og Leonardo er stadig den sødeste pony :) Vi kan nu trække ham alene ind fra fold hvor han kun stopper et par gange og han står nu helt stille når vi strigler , så han har efterhånden ligeså stille vænnet sig til at være væk fra flokken . Han nyder virkelig vores opmærksomhed og nussen og striglen , og nuldre igen og putter hovedet ind til os ... det er så hyggeligt :)
24/3 2016 - første lille tur alene i dag , det gik så fint . så fedt især fordi vi i starten ikke en gang kunne få ham med væk fra folden alene , han ville blive ved flokken .
1maj 2016 i dag til undervisning sprang Cecilie på Leonardo for første gang det gik bare så godt . Han havde ørene fremad og nød at springe . Super fint tempo i galop og han sprang bare uden nogle nykker overhovedet , så det var bare så fedt . Cecilie var så glad og stolt :) vi fik også redet en lille tur i naturområdet hvor vi står opstaldet . Det var første gang vi red den tur og første gang uden en anden hest . Må sige vi er nået langt efterhånden når vi i starten ikke engang kunne få ham med ud af folden alene .... Søde søde Leonardo . På banen går det også bare så godt . Han stopper ikke op mere . Gør hvad Cecilie vil have ham til og går glad og frisk fremad .
20 juni : det går rigtig godt med Leonardo , han har tabt sig rigtig meget og er blevet rigtig fin , mangler lidt endnu men det skal nok komme stille og roligt . Under ridning går det også super godt han er rigtig sød , han er mega sød når de springer det syntes han bare er sjovt . Han bliver trænet en del i bumtræning i longen det er han også vild med . Alm baneridniing går også fint . Vigtigst af alt Cecilie og Leo har nogle gode timer sammen både under ridning og hygge . Han er virkelig glad for os og kommer os glad i møde på folden . Han elsker at blive striglet og nusset om og kan stå i lang tid og bare nyde det og så nuldre han gerne igen ... Søde skønne pony :)
22/3 2017 : Leonardo fik i starten af januar 2017 desværre en kodeledsforvridning samt to sålknusninger i venstre forben/ hov . Er for 14 dage siden så småt begyndt på genoptræning . Er oppe på 4 min trav nu . Var desværre her i weekenden igen halt . Dagen efter var der ikke rigtig noget men syntes desværre ikke han er helt rentgående og syntes han stadig ømmer sig lidt når han får lagt vægt på venstre forben :) Er simpelthen noget øv og Hj ved desværre ikke hvad fremtiden bringer for ham :) indtil videre fortsætter vi ligeså stille med den opstartede genoptræning så må vi se ..... Håber håber håber .....

10 april 2017 . Leonardo blev i dag desværre himmel hest .
Kommentér på:
Anden særlig race Leonardo
Annonce