{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Copperfield 2000

5.664 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Copperfield

Fødselsår:
2000
Højde:
1.48 stang målt i marts 2007, færdigmålt.
Temperament
Rolig
Gangarter
7
Stævner
LA3 i dressur.
Stamtavle
Faren var en lille DV hingst,
og Moren var en Haflinger blanding.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Copperfield er den dejligste pony i hele verden ! <3 .
Jeg købte den dejlige vallak d. 21 dec. 2006, hvor han gik 100% igennem dyrelæge prøven ..
Men så kom problemet med målingen, han blev målt til hest, men målingen blev anket, og han blev målt om, den 22 Marts, til pony <3
Copperfield har utrolig meget talent, og er rigtig nem at omgåes. Copperfield og Malene har redet LA3 På distriktsplan.
Vores historie er ret sjov. Jeg var ude på Sportsrideklubben Lerbæk, hvor jeg tit havde stået og set på Copper, inde i den stævneboks, han stod i. Jeg sagde også tit til alle mine venner, at jeg virkelig gerne ville have ham. Så fik jeg afvide han var til salg. En af mine veninder vidste jeg godt kunne tænke mig at købe ham, ( Selvom jeg egentligt først måtte få en hest, når det blev sommer ), Og min veninde sagde så til Malene at jeg var interreseret. Så gik jeg igennem en af ridehallerne, hvor en af ridelærerne så spørger om jeg kunne tænke mig at prøve Copperfield, fordi han havde hørt jeg var interreseret i at købe ham. Først blev jeg rimelig usikker, for jeg måtte jo ikke få en hest, men jeg ville da gerne prøve ham. Jeg ringede straks til min mor og min far, og spurgte om de ikke ville komme ud og se jeg prøvede ham, for så var der nok også en større chance for jeg måtte få ham. De sagde de ikke kunne komme, men de overraskede mig og kom, og det var jeg glad for. Da jeg så prøvede Copperfield, var jeg HELT Sikker på, at det var den pony jeg ville have! Jeg prøvede ham nogen gange, og så var han lige pludselig min. Min helt alene.
Jeg er rigtig glad for ham, og han har en stor plads i mit hjerte. Han er den sødeste pony i verden ! Malene har virkelig opdraget ham godt ;) <3 .

- Nina Munch ..

ELSKER DIG COPPERFIELD ! <3 ..

Hvis du vil vide mere, så bare spørg <3 ..

Copperfield er blevet solgt :) ..
Kommentér på:
Anden særlig race Copperfield
Annonce