{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Holstener Hannah(Diva) Mit ALT<3 [Himmelhest] 1993

4.258 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*Christine*
Kvinde | 32 år | Oprettet: 2. dec 2006


Holstener Hannah(Diva) Mit ALT<3

Fødselsår:
1993
Højde:
1.69
Temperament
en bestemt dame. men meget rolig hvis hun stoler på ryttern ( hun er blevet behandlet meget dårlig tidliger i hendes liv)
Gangarter
skridt: normal
trav: dejlig rummelig
galop: meget samlet men dejlig.
Stævner
gået meget dressur.
Stamtavle
F: limelight DVE 266 DK DV 170cm
FF: liguster 210403470 DEU holst.

M: lady felicia H218270774 DEU holst.
MF:martell DH 182 DK DV
Køn
ja hun er mega køn ;)

ejj.. hun er en hoppe med stort H!
Bemærkninger
Hannah (Liva Garbo) Diva som hun bliver kaldt er,
mørke brun, en stjerne og en hvid sok.

Hun er efter Limelight der har vundet og været placeret i FEI Prix St. George og Intermediare dressur og Grand Prix springning. Limelight er kåret og anerkendt i Tyskland, Danmark, Canada og USA.
Udtalese fra Limelight’s ejer: nedarver sin egen fantastiske ridelighed og villighed. Han har et af de højeste springindekser af samtlige aktive hingste i Dansk Varmblod og Svensk Varmblod. Også i dressur ligger han i toppen, dog overgået af sønnen Limebrand DH 309. Limelight er kendt og anerkendt som producent af topheste og tilhører den eksklusive gruppe af hingste, der har produceret OL-heste.



kanon sød hest når hun har lært en og kende. hun stoler ikk på nogle før hun har vennet sig til dem.

Hannah er kåret DH (Hovedstambogen) i Dansk Varmblod med beskrivelsen ædel, markeret hoppe med god galop. Hannah er også kåret i hovedstambogen som elitehoppe i det tyske Holstenerforbund. Hannah har en helbroder ved navn Lipton, der har deltaget i olympiaden i Barcelona og to verdensmesterskaber i Stockholm og Finland. Lipton var kåret i Sverige og redet af Ulrica Hedin der i mange år var på det svenske landshold.
<3

Opdatering den 27 juli 2009

nu kommer min pige snart hjem <3 det blev desværre ikke til nogle føl i hun :( hun smed 2 gange så vi har fået hende undersøgt på krys og tvers og der er bare ikk noget at komme efter :( så hun kan nok bare desværre ikke mere min gamle tøs :) men det går jo også nok ! glæder mig sådan til hun kommer hjem ! den gør hendes pap søn også (aladin) <3

Opdatering . 4. maj 2011

Ja så er vi kommet hjem efter nogle dejlige måneder i Belgien ! flydt med gode oplevelser ! og derudover er min søde hest blevet 18 år (den 29/4) og hun er stadig frisk som altid ! (: vi er tættere nu end nogen side før ! og vi nærmer os vores 5 års dag (': 5 uforglemmelige år (:

Opdatering den 9/4 - 2012

Den 11. januar 2012 måtte jeg desværre sige farvel til denne stjerne ! Min søde Hannah nærmede sig sine 19 år, og efter som hun ikke har haft det bedste liv, med nogle hårde år som avlshoppe (inden hun kom til mig) kunne hendes ben desværre ikke klare frosten denne vinter :( min stjerne har de sidste par år haft gigt i et bagben og forben men vi har kunne holde det i orden med Midicin og motion. men efter jeg valgte at sætte hende i løsdrift og pension gik det desværre ned af bakke og kunne ikke holde til synet af hende halte i frost og valgte derfor at ringe til min ynglings dyrlæge som har kendet hende siden hun kom til danmark og fik ham til at give hende fred .

Jeg tænker stadig på hende flere gange om dagen, hun var verdens mest specielle hest og mangler hende hele tiden i min hverdag , mangler den skøre hest der vrinsker når man kommer ind i stalden og mangler den skøre hest som altid kom når jeg piftedet og mangler den skøre hest som havde det bedst når hun stod der i boksen med sin bokslåge åben uden at gå nogle steder (,: <3

alt i alt har du været den bedste hest jeg har haft, forleden opdagede jeg en stjerne på himlen jeg aldrig har set før den er stor og skinnende, er helt sikker på det må være min Hannah <3 har også valgt at få hendes navn tattoveret på min arm som minde , og hvis jeg engang får en datter skal hun opkaldes efter min stjerne hest Hannah (,: <3

Du var på ingen måede en nem hest at lære og kende men det lykkedes og vi blev bedste venner (:

Du vil aldrig blive glemt <3
Kommentér på:
Holstener Hannah(Diva) Mit ALT<3
Annonce