{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Alabama [Himmelhest] 1996

2.671 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Stine G
Kvinde | 30 år | Oprettet: 28. jan 2007


Anden særlig race Alabama

Fødselsår:
1996
Højde:
145 cm. - Det er hvad vi har fået afvide. Har ikke målt ham! (;
Temperament
Rolig & afslappet.
Gangarter
Over middel.
Stævner
Et enkelt sløjfe spring på 30 cm. :D
Det var bare et hygge stævne. :P
Stamtavle
Ingen, men han havde ikke været bedre hvis han havde en ! ;D
Køn
Vallak
Bemærkninger
Jeg fik alabma i slutningen af august. Det er to og et halvt år siden nu. Jeg husker det som var det igår.

Det hele startede med at jeg havde ledt efter en pony/hest på nettet i længere periode. Jeg havde en jeg kunne spørge til råds om hvilken hest der ville være noget for mig da hun vidste hvordan jeg red og hvilke holdninger jeg havde m. hensyn til ridning. Jeg ledte rigtig - rigtig længe efter denne hersens specielle hest. Det var aften og jeg havde klikkede stille ind på www.heste-nettet.dk - Jeg havde hver dag været inde og desperat ledt alle hestene igennem. Dette begyndte jeg så på igen denne dag. Jeg startede foroven og trillede stille og roligt ned af.

Så klikkede jeg ind på en pony blanding. Alabama var hans navn og der var tre billeder. Et hvor han stod stille og et hvor han løb og et ved noget hø. Han så virkelig sød ud. Og så småt begyndte jeg at læse teksten igennem. Han lød sød, men der var visse ulemper ved ham. F.eks; Han havde været forfangen, han havde været rideskolepony i et år hvorefter han var begyndt at krybbebidde, og havde stået stille i lang tid så han skulle genoptrænes. Prisen var også kun 5.500 ,- ,. Jeg viste straks min mor denne annonce, og sagde at det var den her hest jeg ville have, og at jeg ville give ham en nye chance nu han havde været rideskolepony. Men hun var dog lidt usikker., Så vi ringede til hende, der skulle hjælpe mig med at finde en pony, og hun læste annoncen. Hun sagde, at vi godt kunne gå ud og kigge på ham, og vi kom derud næste dag. Vi kørte ind af grusvejen til en hyggelig lille gård, og der kom en dame ud, som hedder Tina Hansen. Vi præsenterede os og så gik vi ud for at hente Alabama. Hun kaldte på nogen heste, men der kom kun 2 løbene. Senere kom en gul hest gående lige så stille hen mod os fra nogle træer af. Det var Alabama. Vi tog ham ind i stalden og begyndte at strigle og snakke. Vi blev enige om at tage ham ud på ridebanen så jeg kunne trække ham lidt rundt, for han kunne absolut ikke rides lige nu , da han først skulle genoptrænes. På vej ud til ridebanen kunne jeg allerede mærke at han ikke havde været i hænder inden for en længere periode, for han gik direkte hen til noget græs og nægtede at gå videre. Men jeg fik styr på ham, og vi gik ud til ridebanen. Der gik vi stille rundt, ham efter mig, men han var stadig lidt fræk. Men jeg kunne bare mærke at det svingede imellem os. Så den dag besluttede jeg mig for at det var Alabamma jeg gerne ville have. Vi aftalte at hente ham om tordagen. Og så tog vi ham med hjem. Han var også fræk da vi tog ham ud af traileren og min mor blev nødt til at holde ham. Vi trak ham ud til de andre heste for han kunne lærer dem at kende. Og det var så sådan jeg fik Alabama.

I starten gik jeg meget op i horsemanship. Jeg havde før haft et tæt bånd til en hest, der hed Aslan som jeg var begyndt at træne horsemanship med. Men han skulle sælges, og så fik jeg Alabama i stedet. Så jeg besluttede mig for at begynde at øve horsemanship med Alabama eftersom han kun kunne trækkes nogen ture med og så skridte ti minutter. Første gang jeg satte mig op på ham ville han ikke gå. De mange tilskuerer ude fra sidelinien grinede da jeg prøvede at sparke lidt til ham, men ponyen ville sgu ikke gå. Da han endeligt begyndte at gå kan i ikke forestille jer hvor langsomt det gik. Men det blev stille og roligt bedre og bedre. Jeg lærte at drive lidt mere med sædet. Alabama begyndte så at blive en stabil pony, som kunne rides mere og mere. Og han blev så til en skovturspony. Flere timer kunne vi ride ude i de forbandede skove ! ;b På langture og korte skridtture. Hen over vinteren passede jeg ham godt og han blev tyk! Jeg fik ikke redet så meget fordi der ikke er noget ridehus hvor han stod. Til foråret var vejret dejligt. Jeg fandt et ridehus, og det var første gang mig og Alabama prøvede det. Det lå lidt langt væk, men Alabama skridtede gerne derhen. Jeg kunne mærke på ham at han synes det var forvirrende at trave rundt derinde. Men han blev bedre og bedre. Det hele fortsatte så til sommer og så begyndte vi at ride på udendørsbanen og i skoven.

Mere kommer ..

Kommentér på:
Anden særlig race Alabama
Annonce