{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Surprise [Tidl. part] 2009

576 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Traver Surprise

Fødselsår:
2009
Højde:
Hun er omkring de 162 cm, så en lille hest :)
Temperament
Forholdsvis rolig, i samvær af andre heste. Hun ser lidt spøgelser hist og her, er nem på staldgangen, vrinsker lidt men står pænt under striglning og opsadling. Hun er meget nem at arbejde med, lige så snart tempoet er på plads :)
Gangarter
Skridten er dejlig stor og rummelig med en god rytme i. Traven går lidt stærkt i starten men når man får kontakt til hende og begynder at arbejde med hende, sænker hun tempoet og får løftet sig op i ryggen og bære sig selv meget bedre!

Galoppen bliver bedre og bedre! Vi døjer stadig med lidt krydsgalop, men hun har på de få gange jeg har redet hende udviklet sig, og hendes galop er på vej til at blive god at sidde i :)
Stævner
Hun er gammel travhest, så ja.
Stamtavle
Far: Lengendary Lover (US)
Mor: Goldie Hawn

Farfar: Ambro Goal (US)
Farmor: Legendary Love (US)

Morfar: Earthquake (US)
Mormor: Hawaii Frisco
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
En lille stjerne, og lav sok.
Fødselsdag: 06/04 2009.
Prøvning: 9/8 2016.

Surprise, Aka. Suppe, er min nye part.
Hun er en rigtig super dejlig hest, som elsker at lære noget! Hun er blevet super fin på de 4 gange jeg har siddet på ryggen af hende, og hun har rykket sig helt vildt.
Surprise skulle egentlig bare være slagtet, men hun blev opkøbt at en ung pige som nu ejer hende, men er gravid, så har ikke selv mulighed for at ride.
Jeg er meget glad for jeg har fået lov til at ride på tøsen her, hun er en dejlig hest at rykke op på når man kommer fra pony.

I dag, d. 23/8 tog jeg det første 'spring' på hende. Hun var skrækslagen for det, hahaha

Jeg ser frem til en masse gode stunder med hende.

Jeg opsagde parten allerede en måned efter jeg havde prøvet hende for første gang, da hun skulle udlånes. Det blev så ændret til at hun skulle sælges, og jeg ville ikke risikere at knytte mig mere til hende end jeg havde da jeg er en meget sart person når det kommer dertil, så jeg valgte for min egen skyld at opsige parten på hende. Jeg havde håbet på en masse dejlige stunder med hende, for guld værd, var hun <3
Kommentér på:
Traver Surprise
Annonce