{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frieser Tjeerd M 2006

292 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Linette Grosen R
Kvinde | 38 år | Oprettet: 12. okt 2015


Frieser Tjeerd M

Fødselsår:
2006
Højde:
168
Temperament
Han har verdens dejligste temperament. Han finder sig i alt. Kan godt være lidt doven i det nogle gange når man skal ride, for de dage vil han bare gerne snakke:) Tjeerdt har bare et hjerte af guld:) mit hjerte er hans og hans er hjerte mig<3 så tæt er vi kommet på hende:)
Gangarter
Han har bare sådan en dejlig gangart:) hans trav er så smuk da han har meget og jeg mener virkelig meget høje Benløft. Hans galop er så lækker:) jamen han et bare lækker og ride:)
Stævner
Nej vil rigtigt gerne :)
Stamtavle
Far: Doaitsen 420

Farfar: Wander 352

Farmor: Wiese Van Schuilenburg

Mor: Carina M

Morfar : Liekele 364

Mormor: Marina

Køn
Vallak
Bemærkninger
Mit guld:) jeg købte Tjeerdt m i 2015:) jeg har haft ham lidt over et år nu:) Tjeertd købte jeg fordi han havde udvirkelig sig angst når man sad på ryggen på ham. Så hans tidlige ejer var blevet lidt bage for at ride ham:) men da jeg så ham første, blev jeg for elsket:) jeg viste at det kunne jeg få pilt af ham:) tjeerd døjer med låsning af høje knæ:) det er heldigvis ikke noget som pavirker hans ridning:)
Jeg forlange ikke rigtigt noget af ham når jeg rider på ham da jeg skal havde det angst ud af ham og det går kun frem ad:) jeg elsker bare den hest mere en noget andet?? Tjeerd er født i Holland :) kom til Danmark da han var 6 måneder??
Kommentér på:
Frieser Tjeerd M
Annonce