{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Tuesday's Verdi [Min part] 1993

2.227 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Alma, Valle & Kasmir
Kvinde | 20 år | Oprettet: 23. okt 2016


New Forest Tuesday's Verdi

Fødselsår:
1993
Højde:
Jeg kender ikke hans præcise højde, men jeg gætter på at han er en lille 1'er pony eller en stor 2'er ponyer.
Temperament
Fold: Hvis han ser nogle nye ting eller hører nye lyde kan han godt lave et lille stejl eller bakke. Han er dog blevet meget mere rolig. Han går også friskt frem men han er begyndt at vente på mig. <3

På folden: På folden ved Valle godt hvem der bestemmer. Han har fuld respekt og venter til der er plads til ham.

Stald: I stalden elsker han at stå og nusse. Han er en kæmpe hyggepony. Han står pænt på gangen, men har svært ved at stå stille da han hele tiden vil snakke. Han kan dog godt finde på at snappe i kæderne når han får spændt gjord.

Udenfor: Han er mere rolig med rytter på men han kan stadig blive lidt nervøs hvis der er lyde og nye ting. Når han ser en islænder bliver han også lidt urolig.
Gangarter
Skridt: Træder godt igennem og går friskt frem, han går også super godt ned.
Over middel.

Trav: Han går godt frem ,og nem at få ned.
Middel.

Galop: I galop har han lidt problemer. Han er lidt skæv bagtil og krydsgaloppere tit. Vi har dog fået massage til ham, så han er blevet rettet godt ud.
Han er nem at få ned og han venter fint på mig. Han har en god energisk galop og den er god at sidde i. Men udover at han krydsgaloppere, har han en utrolig skøn galop.
Middel.
Stævner
Jeg har startet 2 stævner på ham indtil vidre.
Til vores andet stævne fik vi 2 tredje pladser. Vi red til 68,00 og 66,00. Lige nu er han nok på LC-niveau, han er dog gammel LA pony.
Han er ikke så god til svære dressur øvelser længere, men han er super godt på vej igen.
Stamtavle
Jeg kender ikke hans stamtavle, men jeg ved at hans mor hedder "Sunday's Symphony" ,og hans far hedder "Ricardo, og hans morfar hedder "Monday's Moscan, (Hans morfar var kendt avelshingst i Holland)
Jeg kender ikke noget andet til dem, men gætter på de er ligeså skønne som Valle. ;) <3
Køn
En super dejlig mørkebrun vallak;)
Bemærkninger
Valle er en super skøn pony man ikke kan få nok af.
Han er en kæmpe hyggepony og ligner en hundehvalp ned hans øjne. Og om vinteren ligner han en lille bamse med han tykke pels. Han er 24 år og har fødselsdag 25/5. Han er en "New Forest/NFP".
Han har meget energi i forhold til sin alder. Det er super skønt at ha' en pony med noget energi. Vores dyrelæge har også sagt at han ben ikke passer til hans alder;)
Valle er så sød at ride, man skal dog vise ham hvem der bestemmer.
Har man ikke redet så meget er han ikke så god. Hvis han får lov at bestemme kan han finde på at tage hovedet ned, stikke af og drille.
Det fandt jeg ud af efter nogle måneder med ham.
Han er ikke den bedste dressur pony trods en lang dressurpause, men han er godt på vej. Han elsker at springe og gør det med stor lyst. Han er også rigtig dejlig at springe på. Vi har haft 1 stop (rytter fejl) og 0 bomme.
Jeg elsker ham utroligt meget og er så glad for at jeg fik part på ham.
Han er en pony der lige skal kende sin rytter, men når man har kendt ham i noget tid begynder han at stole på en.
Han er fra Holland og er født i Amsterdam. Og er så derefter købt til Danmark.
*
Spring: Han elsker at springe og springer med stor lyst. Har har også en masse energi når vi springer.
*
Dressur: Jeg kunne godt ønske at han ku' lidt flere øvelser og var lidt bedre inden for dressur, men han ikke været "aktiv dressurpony" i mange år. Han er dog alligevel en god dressurpony, og har nogle fine gangarter.
*
Ponygames/andre lege: Valle er så dejlig at ride ponygames på. Der er gang i ham men han stikker slet ikke af (har gjordt det meget før) Han venter på signaler fra rytter og er rigtig rolig når de andre galoppere rundt.
*
Skoven: Der skal trænes mere skovtur, men han er så skøn at skridte ture på.
*
Buk eller andet: Han bukker aldrig og stejler heller aldrig når man rider ham. Det har han det gjordt meget da han kom.
*
Han er begyndt at blive så god. Han bliver skønnere at ride for hver gang. Selvom han ikke kan så meget, kan man lære utroligt meget på ham. Næsten alt jeg kan, har lært af ham.
*
Vores historie: Han kom til rideskolen sammen med en anden pony. De var begge to nogle bøller og nogle var "bange" for at ride dem.
Rideskolen var ikke sikre på at de skulle beholde dem, og om de overhovedet skulle have en part.
Valle bukkede, svingede med hovedet og stak af. Jeg brød mig slet ikke om ham. Jeg kunne faktisk slet ikke li' ham. På en ridelejr fik jeg ham så, uventet. Jeg var ret nervøs for at ride ham. Også selvom at han stak meget af i galoppen, var han faktisk super sød. Jeg begyndte at ku' lide ham. Efter noget tid blev vi enige om at jeg skulle have part på ham, da rideskolen besluttede at beholde ham, og så manglede han jo en part. Og den beslutning fortryder jeg slet ikke. Han bliver bedre og bedre. Jeg elsker ham så meget og er taknemlig for at han kom til rideskolen.
*
Fun Fact: Valle blev opkaldt efter en italiensk komponist og er blevet født på en tirsdag:)
Jeg har redet ham i lidt over 2 år, og passer ham i næsten 2 år.
Jeg ser frem jeg mange flere gode oplevelser og ture med ham.
*
Efter 11 hårde måneder med skader, dyrelægebesøg osv..., har jeg valgt at sige stop. Valle og jeg er færdige som rideekvipage. Det bliver kun til skridt, og på meget længere sigt, måske noget trav.
Jeg er fuldstændig knust, da Valle var min første pony, og han har lært mig virkelig ALT jeg kan i dag. Jeg er evig taknemlig for Valle, og alt han har gjort. Jeg vil bare aldrig kunne se mig selv i øjnene, hvis jeg blev ved med at håbe på, at vi snart ville kunne se lys inden for en genoptræning, og på længere sigt, dressur og spring igen.
Jeg stopper ikke med at have Valle, nogensinde, men jeg har fået ny hest ved siden af.
Elsker dem begge to meget højt.
Men Valle, vil altid vil være min nr. 1<3
Kommentér på:
New Forest Tuesday's Verdi
Annonce