{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Elmer [Tidl. hest] 2016

668 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Laerke T
Kvinde | 40 år | Oprettet: 18. nov 2013


Islænder Elmer

Fødselsår:
2016
Højde:
Lige nu er han en sød lille en :) Vi har ikke målt ham endnu, det må jeg se at få gjort! Begge hans forældre er 140 i stang, så det regner vi også med Elmer bliver.
Temperament
Elmer er den sejeste lille hest! Han har så meget personlighed i den lille krop. Han er modig og nysgerrig og han lærer rigtig hurtigt.
Gangarter
Han viser tølt på folden nu og da :)
Stævner
Nej
Stamtavle
Køn
Han er hingst, men skal kastreres i løbet af foråret.
Bemærkninger
Vi købte Elmer og hans bror i Oktober måned 2016, og fik dem hjem i November. Vi havde set salgsannoncer på de to små fyre, og vi tog ud for at kigge på dem. De var begge rigtig søde, men vi skulle kun have et føl, så vi skulle finde ud af hvilken der passede bedst til os. De to føl var født på den mark hvor de gik sammen med deres mødre, og der var aldrig nogen der havde lavet noget med dem. Så de var helt rå. Hurtige bevægelser skræmte dem, og berøring var også farligt. Heldigvis er de nogle nysgerrige små hoveder der gerne ville kigge på os. Lige så langsomt fik vi vist dem at vi ikke var farlige, og vi kunne få lov at røre ved dem. De bed i alting for at undersøge det, og man skulle passe godt på fingre, og andre legemsdele! Jeg blev bidt i næsen en dag! :D
Det endte selvfølgelig med at vi ikke kunne vælge mellem de to føl, så vi måtte have dem begge. Ejeren ville gerne af med dem så urtigt som muligt, og det skar mig i hjertet at sådan et lille føl skulle rives fra sin mor, sin flok, sin bror - alt hvad han kender. I og med vi tog dem begge så har de i hvert fald også hinanden! Vi fik overtalt ejeren til at føllene kunne blive stående et par uger mere så vi kunne vænne dem til grimer osv. også de kunne få lov at blive ved deres mødre så længe som muligt.
Elmer var mest fremme i skoene, og han fik hurtigt grime på , det kneb mere med brormand.
Endelig en kold Novemberdag hentede vi dem hjem! Og hold da op hvor de udvikler sig. Elmer er så cool en lille fyr. Han kan få grime på og blive trukket med, vi kan røre ham overalt, og vi øver at løfte hove. Han havde også et sadelunderlag på her den anden dag - det var han HELT ligeglad med :) Han kan også gå over en bom på jorden, og så kan han stå med forbenene på en palle :D Han er en lille stjerne, og vi glæder os til at se ham vokse op <3
Kommentér på:
Islænder Elmer
Annonce