{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Knabstrupper Bessie [Himmelhest] 1997

524 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Louise A
Kvinde | 31 år | Oprettet: 6. apr 2009


Knabstrupper Bessie

Fødselsår:
1997
Højde:
Kat 2.
Temperament
Bessie var en dejlig lille hidsig pony, som bestemt ikke kunne stå stille i mere end 2 min af gangen. Hun var kendt for sine underlige hidsigheds hop på vej hen imod springene. Og så selvfølgelig det med, at hun altid sprang en halv meter over.

Hun sprang alt hvad man stillede foran hende, med meget stor lyst.
Dog havde hun en tendens til at stoppe foran springene, hvis det gik for langsomt.. så gad hun sku ikke springe! (Det er dog ALDRIG sket for mig, men min veninde som også havde part på hende, havde en lang og dårlig periode med det.. meget mystisk) Der skulle fart på!

I dressur var hun rolig og meget arbejdsvillig.

I stalden var hun sød og god som dagen lang. Et rigtigt nussehoved!
Gangarter
Bessie havde en rigtig elegant og fin lille trav. Hun var meget smidig, og nem at lave øvelser på.

Hendes galop var stor og rummelig, og hun var dejlig nem og sidde på.
Stævner
Hun var den perfekte all-round pony. Med stort stort stort potientale i springning.

Vi hev en 1. plads hjem i spring, hver eneste gang.

Hun har også hevet en del placeringer hjem i dressur, specielt med min veninde som vandt på hende et par gange i LC2.
Stamtavle
Ukendt.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Bessie kom til rideskolen tilbage i 2003. Det var i sommerferien på en ridelejr, og jeg forelskede mig i hende med det samme.

Jeg havde ikke part dengang, og var blot 11 år gammel. Men jeg fik lynhurtigt ønsket hende, og vupti. Så havde jeg hende for mig selv 2 dage om ugen de næste 2 år. På trods af, at jeg ikke havde part. Men hun var simpelthen så frisk og livlig (hvilket jeg elskede!) at de andre ikke turde ride på hende.

Da jeg blev 13 år fik jeg halvpart i fødselsdags gave, hvilket var den HELT STORE DRØM der gik i opfyldelse. Nu var Bessie min 3 dage om ugen, og stævnerne var lige rundt om hjørnet. Jeg var så glad for den lille pony, og hun lærte mig utroligt meget. Jeg fik hurtigt rollen som hende den lille på den vilde pony, og pludselig væltede tilbudende ind med prøvning af diverse vild-ponyer. Hvilket jeg elskede!

Jeg stoppede på Bessie som 14 årig, efter 3 dejlige år, da det var tid til at have part på Gucci. (som jeg havde redet lidt ved siden af siden jeg var 12 år, samtidigt)

Derefter overtog min lillesøster på Bessie.

Jeg har ingen idé om hvor Bessie er henne i dag, men jeg er 99,9% sikker på, at hun er oppe i himmelen. Hun havde aldrig haft en skade eller en sygedag dengang, men da min søster var part, så blev hun halt. Og rygtet siger, at hun aldrig blev helt rask igen, og at hun blev sendt på "pension" ..... det plejer at være et dækkeord for "aflivet".

OBS! Hvis nogen har oplysninger eller billeder om Bessie fra før hun kom til STRK i Lynge, så skriv endelig til mig. :-)
Kommentér på:
Knabstrupper Bessie
Annonce