{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Bella ( Hvil i fred ) [Himmelhest] 1997

2.737 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Louise P
Kvinde | 32 år | Oprettet: 10. jan 2007


Anden særlig race Bella ( Hvil i fred )

Fødselsår:
1997
Højde:
127 cm med sko
Temperament
lidt forskælligt, men næsten altid hidsig.. men med små børn går hun pænt og roligt..
Gangarter
skridt: godt fremadgående
trav: god
galop: fantastiks...
Stævner
nej aldrig.. kun dyrskuer.. og hun har fået ærespremier hvar gang!
Stamtavle
nej men hun er halv fjordhest, og noget andet..
Køn
den smukkeste og dejligste hoppe..
Bemærkninger
bella var den dejligste snart 12 årig pony nogensinde, jeg havde haft hende i 6 fantastiske år. vi havde så godt et forhold til hinanden, jeg kunne gøre alt ved hende, jeg havde lært hende alt det hun kunne, hun var en meget nervøs hest da jeg fik hende, men der var ingen ting hun var bange for de sidste mange år jeg havde hende, hun var 100 % trafiksikker, jeg var så glad for hende, hun betød alt for mig. jeg kan slet ikk beskrive det, men hun var bare den bedste i mine øjene, selv om hun ikke var en god dresur hest eller spring hest, hun var bare en meget speciel hest, hun elskede og bare løbe så hurtigt hun kunne, hun elskede at komme ud på tuer i skove og på veje, hun elskede at blive nusset om..
Hun har fået et rigtig dejlig flot føl, breezer

Da jeg fik hende kunne jeg ikke lide hendem jeg var bange for hende det første halve år jeg havde hende, men det blev beder og beder. vi fik så godt forhold til hinanden, at jeg kunne gøre alt ved hende, bare sætte mig op på hende ude på marken uden noget som helst, og bare ride. vi havde både oplevet gode og dårlige ting sammen, vi har styrter så mange gange sammen, og alle de lange ture vi har redet, savner det!
det betød virkelig meget for mig at jeg var den eneste hun var glad for der red hende og passede hende, hun var bare min! min helt egen dejligste pony!


den 18 januar, var jeg ved at gøre klar til at mine heste skulle ind, da jeg var færdig med det, skulle jeg lige have fyldt deres vandbaljer op som de havde ude på marken, så så jeg at bella havde smidt sig dækken, og at hun bare lagde ned og så trist ud, jeg gik hen til hende, hun havde heller ingen grime på, og hun ville ikke rejse sig op, så vidste jeg at der var noget galt, jeg løb ind for at hente et trækketov og en ny grime, hun fik grimen på og jeg stod og hev og skubbede i hende for at få hende op, efter næsten en halv time fik jeg hende op,men hun lagde sig hurtigt ned igen og rullede sig, jeg fik hende op igen, hun var møg beskidt, og jeg gik ind med hende for at strigle hende og efter der satte jeg hende ind i hendes boks, men hun lagde sig ned igen og rullede sig, jeg fik hende hurtigt op igen, og der vidste jeg det var kolik hun havde, og jeg vidste hvad man skulle gøre ved det, jeg hentede hurtigt noget madolie og fik hende til at drikke næsten en litter a det, og så ud og gå med hende, gik med hende en time næsten og kunne se på hende at hun fik det beder, hun kom ind i boksen igen, og hun blev stående, hun prøvede ikke på at lægge sig ned mere, hun fik halm, gulerodder og lunken vand, og et fleecetæppe på, sad og kiggede på hende længe, så gik jeg ind for at komme i bad og få neget at spise, og så om og kigge til hende igen. min bror holdte fest den aften så der var mange her hjemme, jeg gik om og så til hende hver halve time, hun fik det beder og beder, hun havde spist lidt guleroder og drukket en masse vand, men da klokken blev 12 gik det den anden vej, hun trak ikke vjeret normalt, hun havde ikk krafter til at holde sig hoved oppe så jeg stod og holde det, og fik min veninde til at løbe ind og ringe til dyrlægen,det var tarmslyng hun havde fået, ikk kolik.
Hun blev svager og svager, og hun var så tung, og jeg kunne ikke holde hende, men jeg blev ved, for ville ikke slippe hende, tilsidst væltede hun ned over mig, og min veninde lukkede hurtigt bols lågen op så jeg ikk blev helt mast, men jeg gik i panik, jeg rejste mig hurligt og hev i hendes man for at få hende op og stå igen, så kom min far, vi fik hende næsten helt op, men hun var for svag, jeg sad med hendes hoved i mit skød og snakkede til hende og græd, jeg sad bare der og holdte om hende, hun lagde og åndede ud i mine arme, med ørerne fremmer og lignte en stolt glad pony, så var hun død , kl halv 1fredag nat den 19 januar, dyrlægen nåede ikke at komme mor ringte igen og sagde det var foesent, og jeg sad bare der på et vådt koldt gulv og holdte om hende og græd..

købte 2 søde små blomster og satte ved siden a hendes hoved dagen efter..

Holdte så meget af dig bella, du betød alt for mig, der er ingen anden hest der kan få din plads i mig hjerte, det er din og det vil det altid være, hvem skal nu trøste mig når jeg er ked af noget, det var altid dig jeg satte mig om til når der var noget galt, du har altid været en glad pony, det hele gik alt for hurtigt bella. Du vil altid være den bedste pony i verden for mig!

Du vil ALTID være elsket og savnet a mig !


Nu er der snart gået en uge uden dig bella, det har virkelig været hårdt, bare og komme om i stalden om morgen for at lukke breezer og maldini ud, du plejede altid og være den første der vrinskede til mig, nu vrissker du slet ikk mere..

Jeg tænder et starinlys for dig hver aften..

det er et år siden nu bella ;(
tænker så tit på dig, og har det svært uden dig :(
savner dig virkelig...
Kommentér på:
Anden særlig race Bella ( Hvil i fred )
Annonce