{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frieser Femkje [Min part] 2009

1.215 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Cecillie & Masha
Kvinde | 30 år | Oprettet: 24. sep 2008


Frieser Femkje

Fødselsår:
2009
Højde:
161 cm.
Temperament
Femkje er en rigtig cool hoppe, som sjældent bliver rigtig bange for noget, hun kan godt lige "spænde op", men så bliver hun nysgerrig og hun er nem at få ned igen.
Gangarter
Femkje har nogle fine gangarter, især når hun får brugt ryggen korrekt. Hun har stadig svært ved galoppen, men det kommer med tiden.
Stævner
Ingen med mig.
Stamtavle
Det ved jeg ingenting om, det lader jeg ejeren om.
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Femkje er min nye part, mødte hende første gang d. 27/1-2017.

Jeg havde egentlig valgt, at jeg skulle vente et stykke tid før jeg skulle ud og finde ny part, men valgte at smide et opslag op i en hestegruppe i min omegn, bare for lige at se på mulighederne. Da Femkjes ejer så skrev, at hun måske søgte part og at Femkje så stod knap 5 minutter fra mit hjem, så kunne jeg ikke andet end at skulle ud og kigge.
Jeg må sige, at jeg faldt pladask for Femkjes rolige sind og efter en kort ridetur på hende, så fik jeg parten.

Vi har startet stille op med dressur, Femkje spænder en del op og skyder skulderen, så det har været vores primære fokus og hun er en drøm at arbejde med, selvom hun bestemt ikke altid er lige let at samarbejde med ;-)
Vi har også gået ture i ridehuset, været lidt ude og gå udenfor, brugt en del tid på strigling og løs i ridehuset.

Den 10. Februar havde vi et mindre uheld, da Femkje snubler i ridehuset og ender med at slå hovedet op i mit og hun ligger nede på knæerne på forbenene og er næsten helt nede at ligge. På en eller anden måde formår vi, at komme op inden hun falder helt ned og vi kommer begge ud af det uden de store skader. Femkje får et ryk i nakken og er øm på grund af dette og jeg får generelt bare en rigtig øm krop!
Jeg var rigtig bange for om min rideangst ville komme frem igen, men på trods af et kæmpe chok, så har jeg ikke følt mig bange på ryggen af Femkje <3

Den næste tid håber jeg bliver med fokus på mere dressur, noget bomtræning og forhåbentlig også turridning - det savner jeg meget!

Opdatering Juli 2017:
Femkje og jeg har brugt foråret og sommeren på at lærer hinanden at kende og presse vores grænser. Vi har øvet fra jorden, bomtrænet, øvet en masse frem og ned dressur OG så har vi redet nogle ture, både med og uden andre, hvilket har været en kæmpe succes! <3 Hun har virkelig overrasket mig! Vi har derudover også taget nogle rideture uden sadel, hvilket virkelig har været grænseoverskridende for mig, men Femkje har bare passet så fint på mig <3

Jeg beklager, at der ikke er super kvalitet på alle billederne, men de vil blive udskiftet med tiden og min faste fotograf Christina Smed kommer forhåbentlig mange gange forbi i fremtiden og foreviger os <3
Kommentér på:
Frieser Femkje
Annonce