{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Perle 2009

760 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Perle

Fødselsår:
2009
Højde:
174
Temperament
Meget cool, men hun ved godt hun er stor og stærk så når det ikke passer hende så kan hun bare gå sin vej, sker kun hvis hun får skæld ud.
Gangarter
Udemærket, traven er en smule frieser men galoppen er fantastisk.
På fold ligner hun frygtelig meget en frieser men under ridning er det oldenborg der kommer frem
Stævner
LC da hun først rigtig er kommet igang med at gå til ridning for 1/2 år siden
Stamtavle
Blanding oldenborg/frieser
Køn
Hoppe
Bemærkninger
26. August. Perle er af personlige årsager kommet videre til en by familie.


1. Maj. Nye billeder med ny sadel og champagne farvet sæt der passer til det champagne farvet i trensen. Det går bare fremad også med ridning. Seriøs undervisning (og nu en ordentlig sadel hvilke vi skulle have købt længe før ) gør underværker. Er også begyndt at ride ture det er virkelig fremgang med to kyllinger ( både rytter og endnu mere hesten) Det skal vi snart have nogen billeder af.

1. April. Hold da op et år er gået siden. En sommer med følle bølle ved siden. Han hedder Santino og efter Gørklintgårds Santos. Han kom væk fra mor i september 19 og siden er Perle blevet genoptrænet efter føl pause og foldskade. Vi er først kommet ordentlig tilbage her i foråret da det tog en del tid at få udredet hende ved Højgaard og så genoptræning har taget lang tid. Men nu er vi næsten tilbage hvor vi slap inden føltiden.


29. Marts. Kl 02.30 15 dage over tid folede Perle et dejligt hingsteføl. Alt gik lige efter bogen, trods folealarm nåede vi kun ud til det var slut så under 20 min klarede hun det selv. Han var lidt doven til at rejse sig så der måtte vi skubbe lidt på men ellers klarede de alt selv. Perle er en fantastisk mor fra første sekund men hun syntes også det er oki vi er der og vil gerne have besøg af alle mennesker.
Se billeder i album fra de første 3 døgn.

14. Marts. Der kom ingen føl idag selvfølgelig.

14. Feb 2019
1 måned til termin, hun er godt nok tyk.

14. Juli
Nu har vi fået en Part til Perle, hun hedder Helen så håber vi at det kan hjælpe så vi kan holde hende i Max form så længe så muligt.
Håber at vi kan holde hende fit til medio januar derfra bliver der overvejet hvornår hun skal have orlov. Men vi lader hende bestemme for hun skal også blive ved med at være glad for at gå til ridning.

4. Juni
Nu er det helt klart Perle er i fol og vi venter føl medio marts 2019.

14. April
Idag er hun blevet insimeret med sæd fra Gørklintgårds Santos. Så er det spændende om der kommer et føl eller en stor prut.
Genoptræningen går godt, man kan se hun bygger muskler fortil nu sadlen bliver lagt længere tilbage. Skadenerne er klart pga at hun ikke har haft en ordentlig sadel ved tidligere ejer, og nu vi har været igang med massør mm så begynder det at gå fremad uden nogen problemer.

1.2 2018
Igang med genoptræning efter mange måneder med skade

19/11
De første to tre måneder blev hun ikke reddet meget og hun blev meget fræk. Kom først rigtig igang i august. Og i efteråret er det blevet til et par stævner. Nu er hun desværre skadet på 5. uge (gledet på fold) så det foregår i skridt, håber snart hun bliver rask så vi kan komme videre.
Vi er påbegyndt chenkelvigninger og tilbagetrædning som hun har meget svært ved. Ellers har hun lært parade og overgang fra skridt til galop, hvilket hun har meget let ved.

1/7

Har ikke rigtig haft tiden pga eksamen mm. Og nu kommer der ferie, men Maria begynder med hende midt juli. Så går Cille igang sidst på måneden.

Lør 30/4

Reddet 1. gang herhjemme. Det gik super godt. Har haft svært ved at blive bundet alene i stald, men det bliver bedre og hun slapper hurtig af igen.

Ons 27/4 så har vi været i Skagen og hente hende.
Hun var bare så smuk og skinnende der i solskin. Hun var så let at læsse i trailer, var utålmodig når vi holdt stille men faldt meget hurtig til ro så den lange tur gik godt. :D

Det var egentlig slet sådan en som hende vi havde i tankerne. Kan faktisk ikke så godt lide frieser. Jo vist den er smuk men det er en show/kørehest og ikke lige vores smag.

Men hold fast hvor var hun sød og sikke øjne ?? Og så er hun bombesikker, så vi tænkte oki for os er det sjovt at tage til dressur stævner men det vigtigste et trods alt at man hygger sig hjemme og da hun er gigantisk let at være, meget let på tøjlen og udemærket fremadgående så kan vi arbejde på rytteropstilling og præcision i øvelser samt få en masse gode ture og jordeture på marken. Og måske en gang når tiden bliver knap kan der avles et føl med en mere ædelhingst og så få et sjovt og godt projekt i det.
Kommentér på:
Anden særlig race Perle
Annonce