{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest bucklands Eja “solgt” [Tidl. hest] 1995

4.925 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

maja l
Kvinde | 45 år | Oprettet: 9. apr 2006


Fjordhest bucklands Eja “solgt”

Fødselsår:
1995
Højde:
1,40
Temperament
Eja er en utrolig sød hoppe, hun har stor tålmodighed og er 100% ærlig. Hun er meget frisk og fremad gående.
Gangarter
Eja har ikke nogen flot stor gang, men hun kan løbe stærkt, smil
Så skridter hun meget godt frem.
Stævner
I 1998 har Eja gennemført terrænprøve hvor hun fik 8.1 p.
Samme år blev hun også kåret i II kl. A dommeren sagde:
Hoppe af ret god type. Passende dybde og bredde. Typisk, lidt stort hoved. Kort nakke. Kun middellang hals. Stejl skulder. Ret god manke. Ret god overlinie, dog lang lænd. Velformet kryds. Lemmerne passende føre, men indfodet for, lidt udtået bag og med korte koder. Bevægelsen middel, lidt stampende bag i skridt. Ret god i trav.
Kåret med karakteren: Krop 7 6 6 7
Lemmer 6 6
Bevægelser 6 7

Helhed 6

Jeg har startet en begynder jagt på hende som vi gennemførte uden fejl.

2006 startede vi spring hos Fjordhestens Venner Kronjylland der startede vi 60cm og blev nr.2

2006 var eja med til dyreskue hvor hun fik 21 p

2/12-2007 Katrine og Eja blev nr. 3 til elevstævne på Horsens rideskole i spring.

27/12-2007 Katrine og Eja skal starte julestævne på Bollerrideskole de skal starte LD og LC, de fik en flot 4. plads i LC.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

24/2-2013 Eja og Simone starter mini stævne Le spring 4 fejl og bliver nr 2. Ld 0 fejl 1. plads.
13/4-2013 Udv klubstævne vejle rideklub: Ld 4.plads og LC 8.plads
14/4-2013 Udv klubstævne Vejle rideklub LD 4. plads
Stamtavle
Far: Yellow-boy
Farfar:Gnist
Mor: Guldlok
Morfar: Jesper skovlund
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Eja er en frisk pony, og for mig en helt unik fjordhest med hendes friske temp. hun er altid frisk og kan ikke rides træt. Hun elsker fart over feltet i skoven og på springbanen. Dressur kan hun godt hun kan alle øvelser til LB.
Jeg har løssprunget hende til 1,20 men så stoppede jeg hende da jeg syntes det blev højt. Smil
Med tidligere ejer startede hun LB spring og har sprunget 1.15 med rytter. Jeg tror sagtens hun kan springe højere, men det bliver nok ikke med mig. Jeg har haft Eja i 3år men solgte hende i dec. måned da jeg ikke mente jeg brugte hendes talent nok, af personlige årsager vil køber nu sælge Eja tilbage til mig, og har i dag d.11/2-2007 købt hende tilbage. Jeg glæder mig så meget til hun kommer hjem igen, så må jeg sparke mig selv bag i og komme igang med hende.

3/3-07 Eja er kommet hjem igen.

1/8-2007 Eja er kommet på stald og kommet i ridning igen. Hun bliver skridtet hver dag en time.

30/8-2007 Eja havde flækket hoven så hun er ikke helt rentgående efter smeden har lavet det. Hun bliver stadig skridtet, dog 45 min 3-4 gange om ugen.

1/10-2007 Eja er næsten genoptrænet nu og vi starter normal ridning med hende. Hun har dog en masse kilo der skal tabes i nu. Har fundet en part til hende og de kommer rigtig godt ud af det sammen.

1/11-2007 Katrine som er Eja's part har redet Eja rigtig meget har på det sidste da jeg har så travlt med uddannelsen. Katrine har aldrig sprunget før så det skal hun starte med. Hun skal ride undervisning hver torsdag indtil Eja skal stoppe pga hendes graviditet.

1/12-2007 Det går super godt med Eja og Katrine til spring. Katrine skal starte hendes første springstævne i morgen. Held og lykke til dem begge.

14/12-2007 Katrine skal starte på Eja til julestævne i Boller. De skal ikke starte så højt pga Eja er 8 mdr henne. Julestævnet bliver det sidste der bliver sprunget på Eja inden folningen.

27/12-2007 Katrine og Eja fik en flot 4. plads i LC, efter stævnet er Eja redet hjem så hun er gået på barsel.

10/8-2008 Eja bliver her ihvertfalde 1 år mere da jeg vil bruge hende i min genoptræning, som jeg også gjorde for 4 år siden.

19/3-2010 Har været på tur på Eja i dag for første gang siden november, hun er så sød. Hun flytter sig ikke pga en vandpyt nej bare fuld galop igennem den.
Hun nød turen og selv om hun ikke er redet i 4 mdr så mærker man det ikke på hende. Kan nu ride med løse tøjler 90% af tiden dejligt..

7/4-10 Eja er kommet ud til Stald Søren og jeg red hende der ud, vel og mærke uden sadel da hun er så tyk at min sadel ikke vil ordentlig på hende. Turen fik fint og hun syntes bestemt om hendes nye boks. Det gik fint med at lukke hende sammen med de andre heste, så genoptræningen er startet med hende. Skridt, skridt skridt og skridt. Dyrlægen var og vaccinerer hende i går, hun havde lidt begyndende muk i den ene kode, så jeg må igang med at smørre.

8/3-2010 Eja syntes bestemt om at blive brugt igen hun nyder det fuldt ud. Er startet på travintivaller i dag, startede ud med et kvarter a 2 min af gangen, utroligt som hun kan flytte sig i traven når hun er så tyk og ude af form, men svæve det kan hun sørme stadig. Smeden kommer i morgen så der holder hun fri.

17. maj Eja er kommet på græs og holder fri med Labelle.

26. august 2010- så kom Eja på stald igen og jeg er gået i gang med at skridte hende.

18.aug.2011 Eja har holdt fri hele sidste vinter da jeg har brugt så meget tid på Labelle, efter en sommer hvor hun er blevet alt for tyk, skal hun igang nu. Så jeg leder efter en sød part til hende, så hun kan komme igang igen, nu har hun stået og kigget længe nok nu. Hun er lige kommet ud til Søren igen, hvor jeg er godt igang med hende. Hun er skridtet sommeren igennem og er klar til at komme igang igen. Leder efter en ny sadel til hende og så er ferien slut.

23./9-11 Endelig har jeg fundet den rette part til Eja hun rider hende både fornuftig i spring og dressur og er kommet meget længere med hende end jeg havde regnet med. Det er helt fantastisk. Endelig lykkeds det at finde en som forstå hende.

15/3-2012 Så rider jeg selv Eja igen, og hun er helt igennem fantastisk, sprang undervisning i går med løse tøjler, den hest overrasker bare altid. Hvis tingene forsætter som de gør nu prøver vi at kvalificerer os til DM:)

1/4-2012 Eja er udlånt

24/1-2013 Min datter får at vide Eja kommer hjem fra låner og det bliver hendes nye pony.
Kommentér på:
Fjordhest bucklands Eja “solgt”
Annonce