{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Saga [Himmelhest] 2001

1.728 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sarah T
Kvinde | 30 år | Oprettet: 11. feb 2007


Anden særlig race Saga

Fødselsår:
2001
Højde:
Ca. 130 stg.
Temperament
Hun har et varmt temperament og hun er stædig. Til tider er hun ikke til at have med at gøre, fordi hun hellere vil noget andet. Hun er stabil, ikke bange for biler eller store ting. Det er sjældent man ser hende løbe, fordi hun bliver bange. For det meste kigger hun bare underligt, på det der forskrækker hende.
Gangarter
Skridt: Hun har en kort skridt, med hurtige bevægelser. Energisk. I hvert fald indtil hun er træt.

Trav: Saga er en speeder! Hun kan virkelig give den gas på de små ben. Hun kan sagtens strække benene når hun traver, og det er med stil!

Galop: Som sagt, er Saga en speeder. Én med energi! Hun er hurtig og det føles som om, hun ikke har nogen fartsgrænse. Hun kan altid speede lidt mere op.
Stævner
-
Stamtavle
Saga er, ligesom Aslan, en blandings race. Vi ved hun er islænder, men hvad hun mere er, ved vi ikke. Men hun er varm i temperamentet.
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Saga er én af de heste, der råber højt hvis hun er utilfreds. Man kan ikke undgå at lægge mærke til det, hvis hun ikke er tilfreds. Hun vil gerne bestemme og stjæler gerne de andres mad.
Hun er lidt af en diva. Det skal være hende først, ellers kan det bare være ligemeget. Går man ud på marken og tager Aslan, bliver hun sur og vil ikke hentes. Hvis man tager Saga først, vil hun gerne..
Hun er mærkelig.
Kommentér på:
Anden særlig race Saga
Annonce