{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hannoveraner Otto [Himmelhest] 2005

2.266 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Hannoveraner Otto

Fødselsår:
2005
Højde:
172 cm
Temperament
Otto er en rigtig dejlig og rolig dreng. Han vil gerne arbejde når han blot forstår opgaven han bliver bedt om. Han er en dreng med et kæmpestort hjerte og et dejligt sind.
Gangarter
Skridt: Over middel
Trav: Middel
Galop: Middel
Stævner
Stamtavle
Far: Sirius Song
Mor: Seravin
Farfar: Sirius
Farmor: Sunstar
Morfar: Sendbote
Mormor: Lola
Køn
Vallak
Bemærkninger
Otto er en Tysk hannovaraner der efter nogen år i Tyskland kom til Danmark og gik som dressur hest. Otto blev behandlet meget hårdt i branchen og gik ved tidligere ejer langt baglod og stortset i "rollkur agtig"tilstand.

Otto bliver købt af en sød pige, som jeg første gang møder på min ridelejr i 2014. Otto er meget stresset og utrolig undervægtig, da de er på ridelejr ved mig er han lige kommet hjem og vi bruger meget tid på at få arbejdet med Nanna og Otto. Han har ondt i kroppen og får ondt i ryggen af en sadel han har gået med, Otto begynder at udvise aggresiv adfærd overfor sin nye og meget søde ejer, og adfærden bliver kun værre og værre. Otto er tjekket af stortset alt - og har haft rigtig ondt, men er fit for fight i kroppen nu efter både behandling for mavesår og af diverse behandlere.

Otto bliver sendt i træning ved mig en måned og der er bedring i tingene. Hans ejer kommer og rider ham, og de finder roligt rytmen igen. Da Otto kommer hjem kommer adfærden tilbage som lyn fra en klar himmel. Jeg husker blandt andet at Otto en dag jagede hende ud af ridebanen, og udviste aggresiv adfærd ved longering og opstigning. Jeg var flere gange over og udnervise og ender med at få Otto i træning igen. Otto er nu ved mig i 8 måneder, og tingene køre derud af. Jeg har et par andre til at ride ham, og han falder godt ind i flokken. Ejeren flytter til en ny gård og begynder at få mere undervisning og er derfor helt klar til at få søde Otto hjem.

Da Otto kommer hjem går der ikke længe før de gamle vaner kommer igen, de gamle rutiner og rytmer, og Otto bliver igen aggresiv. Otto bliver nu solgt til en opstalder heroppe ved mig, da ejer må kaste håndklædet i ringen for både hende og Otto's skyld.

Ny ejer får undervisning ved mig, men Otto begynder igen at afvige fra det ellers rolige og gode væsen jeg kender ham som. Nye ejer må også efter en måned kaste håndklædet i ringen og overvejelsen går på om Otto skal have fred.

Enden bliver at Otto skal bo her ved mig. Jeg skulle egentligt ikke have flere privat heste, men Otto fungerer her, han er en sød og fantastisk dejlig dreng og jeg kunne ikke bære i mit hjerte at han hverken skulle aflives men heller ikke at han skulle blive ved med at blive "forsøgt reddet". Otto har vidst haft de kampe han skulle...
Så ja, nu bor søde Otto altså her!
Kommentér på:
Hannoveraner Otto
Annonce