{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fuldblod (XX) Jutu 2010

286 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

(Schmidt)
VIP
Kvinde | 22 år | Oprettet: 18. okt 2006


Fuldblod (XX) Jutu

Fødselsår:
2010
Højde:
163
Temperament
Meget rolig og følsom
Gangarter
Dejlig rummelige
Stævner
3 løb - tredje løb blev han skadet ( halt) og udgik.
Stamtavle
Mor : Tafira (Ire)
Far: Captain Rio (GB)
Født i Irland.
Køn
Vallak
- sen kasteret
Bemærkninger
Har fået denne lille stakkel hjem i mandags. Jeg har været på udkig efter en der kunne være min nye soulmate. Og mit hjerte skreg da jeg var ude og se den tynde stakkel. Han skulle efter hendes sagn have boet ved dem et halv års tid og have været så tynd hele tiden. Men det viser sig at de har købt han en måned tidligere. Han har tabt sig over 100 kg på 1 måned og er fyldt med sår. Han har ikke haft det fantastisk godt.

Han er jordens skønneste dreng og er super sårbar. Han gør ikke en flue fortræd hvis bare man behandler ham som han fortjener. Nu er det bare at få ham fedet op og få givet ham alt den kærlighed der er blevet forsømt..

Vær opmærksom på at jeg godt ved han er tynd. Og jeg har fagfolk på sagen.

Julle går han under i dagligtale. Han går med 4 sko for at få rettet op på dårlige Hove.

Efter snak med tidl tidl ejer har jeg fået svar på en masse spørgsmål.
Julle kom til danmark med sin mor som 2 måneder. Med hensigt på at hoppen skulle lave flere føl i dk og at julle skulle lave penge til dem. Det lykkes at få ham trænet op, men han bliver desværre skadet og skal have ro. Det koster penge for den slags folk så de vælger en aflivning på højgaard efter diverse undersøgelser. Lars fra højgaard tager ham til sig og får ham på rette kod med bentøjet. Lars giver ham videre til en familie på fyn som har ham nogen år og derefter sælger ham til en kollega de har. Hende kollegaen er hende jeg er i kontakt med nu, Hun stod desværre og skulle til at studere og valgte at sælge ham til en meget lille sum til en kvinde herovre i jylland. Det er hende jeg har købt ham af. Desværre var han udmagret og stresset efter han ikke har gået på græs meget og har stået alene uden synet til andre heste. jeg vidste ikke i første omgang at det var sådan en hest jeg havde sagt ja til, men er dybt taknemlig over at han blev taget derfra så han ikke endte helt som skind og ben.!
26/08/17
det går fantastisk med julle. hans vægt stiger som det skal stille og roligt. og han er lysnet rigtigt godt op. han er faldet godt til flokken!
21/9/17
Så landede vi meget tæt på den korrekte vægt. Han er livet godt op, snart for meget. Der er Godt gang i ham :-) galoppen bliver der arbejdet med. Det foregår på bagben lige pt. Tænker han har traumer fra løb.


Kommentér på:
Fuldblod (XX) Jutu