{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Åtoftens Lericko 2007

1.326 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Astrid S
Kvinde | 25 år | Oprettet: 28. dec 2009


Dansk Varmblod Åtoftens Lericko

Fødselsår:
2007
Højde:
1,63 m
Temperament
Han har et super godt temperament. Lericko tager alt i stiv arm og vil altid en det bedste. Han er en rigtig gutter-hest og det er nemt at tænde/slukke ham lige som man vil.
Gangarter
Over middel, især hans trav er super rummelig og taktfast når han er varmet godt op og bøjet korrekt igennem. Ellers kan han godt blive for kantet og kadanceret.
Stævner
Han har gået adskillige LA klasser og også vundet mange sammen med hans ejer. Den 18.11.2017 har han bevæget sig ud over LA klasserne og startet en MB0 sammen med hans ejer.

Jeg red mit første stævne på ham samme dag og startede en LA1 og blev nr. 2 i klubmesterskab så det er jeg rigtig glad og tilfreds med!
Stamtavle
Far: Blue Hors Leredo
Mor: Åtoftens Celenia (RDH hoppe)
Morfar: Rambo
Køn
Vallak
Bemærkninger
Jeg startede med at ride på Lericko da jeg fik part på ham omkring november 2013. Vi havde nogle nedture og jeg røg også af så jeg ikke måtte ride i 8 uger. På trods af det brændte jeg for at komme op på ham igen for jeg kunne mærke at der gemte sig en helt fantastisk hest bag de der ungheste-nykker. Efterfølgende havde jeg part på ham i lidt over et år hvor vi blandt andet fik undervisning af Michael Grønne. Men jeg måtte indse at jeg blev nødt til at holde en ridepause for at kunne fokusere på min skole og nå i mål med mine ambitioner. I 2016 begyndte jeg at ride igen og kunne ikke finde en hest der bare var i nærheden af Lericko, og han havde jo en ny part. Men omkring jul 2016 fik jeg part på ham igen og nu giver jeg ikke slip på ham før jeg skal flytte for at læse i København. Jeg må sige at der er sket meget med ham i mellemtiden, han er blevet voksen både i hans udstråling og opførsel. Lericko er en hest i særklasse. Udover hans fantastiske sind viser han ALTID viljestyrke og han gør sit bedste hver gang man forlanger noget af ham. (Pånær at han med årene er blevet en lille smule doven ind i mellem (: )
Har altid følt at jeg har en fantastisk kemi med ham, i forhold til alle de andre heste jeg har været i kontakt med.
Han vil sin rytter det bedste og han er meget lærenem overfor nye ting, fordi han selv synes det er sjovt at gå til ridning. Det er flere år siden at jeg eller hans ejer har haft en dårlig dag på ham. Derudover elsker han afveksling i naturen og en MASSE nusseri, han hader når han kan mærke at man har lidt travlt en dag. Så man skal altid lige sætte en ekstra halv time af til hygge på staldgangen :). Alt i alt er han en fantastisk dejlig hest både ridemæssigt og i forhold til temperament og sind.

Lericko var udtaget til landsfinalen ved eliteskuet samt var udtaget til Dansk Varmblods elitefølauktion.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Åtoftens Lericko
Annonce