{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Karamel 2004

183 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ida & Guldponyerne
Kvinde | 16 år | Oprettet: 28. aug 2016


Fjordhest Karamel

Fødselsår:
2004
Højde:
142 cm (Kat 1)
Temperament
Karamel er en rigtig sød og samarbejdsvillig hest med masser af “go” i. Hun elsker at komme frem ad og lave en del, da det ellers bliver for kedeligt for hende. Der er masser af energi i hende, men med nogle halve parader og tøjlekontakt, kan man hurtig få hende ned i et langsommere tempo. Jeg rider hende i dressur, men jeg er ret sikker på, at hun også får springundervisning med anden rytter. Hendes energiniveau er hvert fald ikke til at tage fejl af. Hun er en skøn (men også frisk!) fjordhoppe.
På staldgangen er hun super dejlig, og står så fint stille. Ikke noget ballade med hende der.
I boksen er hun også sød. Dog har hun travlt når hun får mad - som de fleste andre (fjord)heste.
Gangarter
Et par rigtig fine gangarter. Går rigtig pænt, og træder godt under sig.

Skridt: Hurtig, men også god og behageligt. Ikke for langsom eller for hurtig. Lige midt i mellem. Har en rigtig fin skridtgang.
Trav: Træder godt under sig, og går pænt til biddet. Dog skal man være obs på at have tøjlekontakt, da hun ellers bare vil løbe afsted.
Galop: God galop med masser af energi i. Går rigtig pænt til biddet, og har en svævende galop.
Stævner
Desværre ingen med mig, men hun har gået en masse stævner med andre ryttere, og har endda også været oppe at gå store stævner, da jeg begyndte at ride hende.
Stamtavle
Køn
En skøn hoppe.
Bemærkninger
Efter en hård beslutning skulle jeg skifte rideklub igen. 4. gang må være lykkens gang? :D Jeg har altid elsket fjordheste, og er som besat af racen. Så derfor fik jeg selvfølgelig skønneste Karamel at ride. Mere præcist d. 2. august 2017 red jeg hende for første gang. Siden da, har vi været en ekvipage. I mellemtiden har jeg fået et super godt bånd til Karamel, og for hver gang jeg rider hende, lærer jeg hende bedre at kende. Hun er en super skøn pony, og gør alt for at gøre sin rytter glad. Hun kan tydeligvis mærke, hvis det er en mindre erfaren rytter, som rider hende. Karamel passer altid rigtig godt på sin rytter, og for at yde sit bedste, alt efter rytterens niveau.
Selvom jeg ikke redet hende forfærdelig lang tid, er hun alligevel kommet til at betyde rigtig meget for mig. Hun er en fantastisk hest at have et venskab med. På fold går hun med omkring 5-6 andre elevheste. Heriblandt en anden fjordhest Cha-Maya, som hun virker til at være gode venner med. Ellers går hun bare lidt for sig selv og græsser.
- Karamellen (som jeg kalder hende :P) er en super rar og sød pony, som man hurtig danner venskab med. Hun vil altid gøre alt for sin rytter - når der ikke lige er græs i nærheden xD Ellers elsker hun at stå på staldgangen, og blive striglet og nusset om. Og når det er ovre, er det eneste hun vil, at komme i boks og spise hendes mad. Hun er en rigtig madglad pony. Det ligger nok til racen :-)


Kommentér på:
Fjordhest Karamel