{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Trakehner Cyfra SOLGT [Tidl. hest] 1999

2.618 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Trakehner Cyfra SOLGT

Fødselsår:
1999
Højde:
169 dejlige cm
Temperament
Rolig uden at være for rolig...
Gangarter
Skridt over middel

Trav over middel

Gallop over middel
Stævner
Ved ik om hun har startet i Polen..men jeg starter med det samme der kommer stævner :)
Stamtavle
F Literat

FF Czandor

FM Lipka

FFF Dido

FFM Cuzubata

FMF Paw

FMMLinda


M Cybeta

MF Belcanto

MM Cefala

MFF Campetot

MFM Bajgara

MMF Feiertraum

MMM Certa
Køn
Super dejlig og smuk hoppe
Bemærkninger
hun er en super dejlig hest, som elsker at være under rytter..
Hun er super fantastisk elsker og blive nusset og ride en go skovtur..hun er rigtig fin i dressuren, men ved ik endnu om hun kan springe..
hun er blevet rigtig fin efter jeg har fået hende, for der hvor jeg købte hende fra var hun blevet rigtig tynd..men hun ser meget bedre ud nu..ska til stævne næste weekend glæder mig=)


18/4-07
En rigtig møg dag..Det starter ud med at vi ska ride kvadrille og så har heste bare tænkt sig at være halt på den måde at hun ik træder helt igennem...så hun bliver sat ind i boksen igen...ca en time senere er hun ved at få kolik men opdager det heldigvis så tidligt som det kan ses...hun har fået det meget bedre men ska stadig ned og se til hende hver 2. time...sur røv men det er det man ska når man har en hest man elsker højt=)

19/4-07
Hun har ik kolik mere men hælder stadig med hovedet til tider. På den måde at hun strækker halsen og hælder den lidt på skrå..
Men vi trænede kvadrille i dag og det gik super, så det bliver spændene om det går lige så godt i morgen til general prøven hvor hele skolen ska kigge og på lørdag hvor det ska vises for ca. 300 mennesker..

19/4-07
vi ringede til dyre doktor som sagde at hun havde spændinger og måske lidt mavesår efter at være blevet stresset på fold..hun fik akupunktur og det hjalp med det samme..utroligt..

20/4-07
hun var helt frisk så vi red kvadrile foran 100 mennesker i dag og hun var super...akupunkturen har hjulpet...!
så hun står i boksen og spiser eller sover med en halt hest i boksen ved siden af for så kan de underholde hinanden.

21/4-07
I dag red vi foran ca. 400 mennesker og det var bare så fedt...man blev virkelig høj..og hun er helt frisk igen så det er bare dejligt..=) elsker hende

24/5-07
jeg fik den trælse nyhed af dyrlægerne at min hest ikke længere kan rides pga en gammel skade, som dem jeg købte hende af vidste var der og der blev fusket i dyrlæge papirene da vi købte hende. Så nu ska hun sendes tilbage..øv er vildt ked..men hun får det bedre når hun kun ska bruges til avl.

1/6 2007
min mor har køb hende tilbage for en lille pris. da de sagde at hun bare sku skudes..det syntes min mor ik da hun er en rigtig fin hest..så hun er ved hingst nu og vi rider hygge ture i weekenderne..=) er mega glad..
Kommentér på:
Trakehner Cyfra SOLGT
Annonce