{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Intifada 2003

3.166 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Heidi W
Kvinde | 50 år | Oprettet: 20. feb 2007


Arabisk fuldblod (OX) Intifada

Fødselsår:
2003
Højde:
Ca 150
Temperament
Er klart en hoppe, men ellers sød og nem.
Gangarter
Smuk og svævende.
En rigtig danserinde.
Stævner
Ingen endnu
Stamtavle
Mor: Ipha ox
Mormor: Ibra
Morfar: Penthagon

Far: Monograf ox
Farmor: Polonina
Farfar: Monogramm
Køn
En smuk lille Hoppe
Bemærkninger
Jeg fik Inda da hun var kun 6 måneder. Jeg har arbejdet meget med hende og har nu en meget nem og tillidsfuld hoppe.
Hun er PT lånt ud til Stutteri Holm, som har ifolet hende med MB Karatt. Jeg skal have Inda tilbage til efteråret og glæder mig meget. Leif Holm skal beholde føllet.
Inda har en meget smuk rød farve med lys man og hale. Eneste hvide aftegn er en lille stjerne.

13.05.07: Inda blev mor til et utroligt dejlig hoppeføl lidt før midnat. Et stort tillykke til leif med en måske kommende alvshoppe. Inda har bare klaret det hele super flot og er fantastisk dygtig mor.

12.08.2007: Jeg har nu haft Inda hjemme i godt 2 måneder. Hun er en perfekt mor og hun er modnet meget med opgaven. Jeg er så småt begyndt at hænge lidt over hende, hvilket hun tager med ophøjet ro, så jeg tror ikke det bliver det store problem at tilride hende.
Hun har været ved hingst og er blevet bedækket med MB Karatt som også er far til føllet hun har fået i år. Ved endnu ikke om hun er i fol, men det viser sig jo nok. Enten kommer der et føl eller også gør der ikke.

18.08.2007: Idag jeg været helt oppe og sidde på Inda. Jeg var alene med hende ude på folden, hvor jeg skiftevis kæler/aer hende og hopper lidt op på hende. Da hun bare stod ganske roligt følte jeg mig tryg nok til at kravle helt op. Det var tydeligt at hun ikke synes at det var så meget anderledes end de forrige dages træning, så det er bare at fortsætte i samme spor og jeg glæder mig allerede til at fortsætte.

06.12.2007. Det er bare gået skønt med tilridningen af Inda. Jeg har klaret det hele selv uden hjælp. Der er kun blevet holdt i hende 2x3 min af andre og det 1 meter ude i tovet. Dette blot en lille livline til mig, hvis hun blev forskrækket. Men hun har bare været super. Vi har selvfølgelig været lang tid om at nå her til, men det betyder ikke noget for mig. Ting tager den tid ting skal tage. Og jeg har haft behov for at være helt tryg i mit eget tempo. Er bare så glad for den beslutning jeg tog i 2003, da jeg købte Inda. Hun har et supert temperament der passer perfekt til mig.
Ridebillederne er ikke så gode, men de skiftes når der kommer nogle bedre.

30.05.2008: Hurra Hurra. Inda er idag blevet scannet drægtig med Emotion som i dette år bor hos Husted. Glæder mig vildt til om små 11 måneder.

04.04.2009. Inda har fået et skønt hingsteføl. Han er rød med den fineste ruder stjerne. Det ser ud til han holder farven.

26.01.2010. Har da helt glemt at skrive ind at Inda venter føl med El Sid med termin 26. april 2010. Det bliver super spændende at se hvad der kommer ud. Jeg har bestilt et smukt hoppeføl.

25.04.2010: Tja, man får jo ikke altid som bestilt. Inda folede igår et dejligt hingsteføl. Han ser super godt ud og ser ud til at have fået det bedste fra sine forældre.

11.05.10 Inda er testet fri for CA
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Intifada
Annonce