{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Roosgårdens Cornelius 2002

18.586 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

MiTho´s heste .
Kvinde | 48 år | Oprettet: 27. feb 2007


Anden særlig race Roosgårdens Cornelius

Fødselsår:
2002
Højde:
135 cm
Temperament
Cool, men selvgående.
Gangarter
Rigtig gode bevægelser, træder halvanden gang over i skridten, storrammet og lækker i traven, dejlig flydende i galoppen.
Stævner
Ikke endnu, da jeg mangler en rytter, der passer ham i str, men er helt afgjort klar til det.
Stamtavle
Nej, men som sin søn, kender jeg hans afstamning.
Far: Champagne, dsp efter Tootle U (Araber/Connemara)
Mor: Leelo
Køn
Hingst, men den mest fornuftige af slagsen, jeg nogensinde har mødt, eller dvs Blue min anden hingst har vist sig nok at slå den rekord ;)
Han deler fold med alle vores unghingste. Når han altså ikke lige går ved damerne.
Bemærkninger
Min lille øjesten, så gudesmuk og så suveræn af sind..
Han er købt af min veninde og hendes kæreste, som har haft hele hans familie på modersiden. Jeg valgte netop at købe den vej, da jeg vidste at Malene avlede gode solide ponyer med et stærkt eksteriør og et helt igennem suverænt væsen, og jeg skulle bruge en god og dejlig pony til min lille søn, det er bestemt et valg, jeg aldrig vil fortryde.. Efter min mening selvfølgelig den bedste pony Roosgården nogensinde har avlet ;) Selvom jeg må indrømme, at deres ponyer generelt er i en kvalitet, man sjældent ser.


Havde han dog bare haft 30 cm mere, så havde han været min dressurhest.
Han elsker at arbejde, er idiotsikker i trafikken og kanon med børn på ryggen.
Cornelius er bare ponyen, som man sætter sig op på, runder lidt af og rider.. så spadserer han ellers bare derudaf og ser smuk ud.. Hver gang man vil lære ham en ny øvelse, så er den der bare fra starten. Første gang han lavede versadeer, var på tur og de var klokkerene med det samme.
Han er efterhånden blevet lidt mere hingstet, men kan dog stadig rides af Thor, også med hopper ved siden.. Aldrig har jeg oplevet så nem og gennemfornuftig hingst som ham. Jeg havde en ude og se på ham til bedækning, og da jeg trak ham gennem stalden med damerne, sagde hun: hvordan kan man overhovedet være sikker på, at det er en hingst med den opførsel??
Ja det siger jo alt..

Min plan er, at Cornelle skal trænes lidt mere op i spring og så forhåbentlig ud og starte stævne.. Hans første løsspringning rundede han 110 cm uden de fjerneste problemer, og han elskede det..

Kommentér på:
Anden særlig race Roosgårdens Cornelius
Annonce