{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Lestat † [Himmelhest] 1993

4.377 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

MiTho´s heste .
Kvinde | 48 år | Oprettet: 27. feb 2007


Anden særlig race Lestat †

Fødselsår:
1993
Højde:
164 cm
Temperament
Heftigt!
Lestat er en krudttønde så det basker.. Men drønlækker at ride, når han samarbejder.
Gangarter
Suveræne.
Stævner
Ja men ikke med mig.
Lb spring på distriksplan, 4 starter,ingen placeringer, men nulrunder.
Stamtavle
Nej..
Far: Fortissimo OX
Mor: ukendt
Køn
Klaphingst
Bemærkninger
Lestat er min hest 100%
Kun jeg rider ham, da det er gået galt, hver gang andre har forsøgt..
Han er helt igennem stabil og fornuftig fra jorden, men det er ligesom at tænde på en knap, når man hopper op.

Desuden er han absolut staldens leder, en opgave han håndterer i stiv hov.
Han er noget af det rareste med føl og børn omkring sig, de kan gøre alt ved ham..

Lestat har nu det sidste års tid nydt livet på folden, at blive nusset bag ørerne og styre nogle af alle vores hopper.. Han trives bedre end nogensinde og vores forhold er helt kanon..

Jeg købte ham i sin tid at en handler, da alle andre nærmest havde opgivet, at gøre denne "kugleskøre klaphingst" tam. Når jeg trådte ud af døren, løb hesten den anden vej på folden. Han har været den hest, der har givet mig flest udfordringer, blod sved og tårer, men samtidig den hest, der virkelig fik lært mig at ride! Aldrig har jeg tilredet så vanskelig en hest, det tog ufattelig lang tid, og mange vil mene, at han først var tilredet 2 år efter, jeg startede.
En dag jeg red dressur på ham, kom en handler på besøg jeg kender. Jeg nævnte for ham, at han aldrig havde forventet at se hesten gå så godt, han svarede med : Ingen havde nok foventet at se hesten med rytter..!
Det forstår jeg egentlig godt, han var utrolig bange og stresset, da jeg købte ham, han stolede ikke på nogen, og den dag i dag, kan fremmede mænd stadig ikke gå til ham. Han er generelt en meget ustabil hest, som absolut skal håndteres med fornuft og kærlighed, og selvom man gør det, kan det gå galt ind imellem.

Da min søn var lille, blev jeg af personlige årsager nød til at sælge Lestat. Det var min største fejl nogensinde, og jeg fortrød bitterligt. Heldigvis fik jeg buddet om at købe ham igen 1 år efter, og et par dejlige veninder gjorde det muligt for mig. Det var det mest rigtige, jeg nogensinde har gjort, og han kommer først herfra, når han skal bæres ud...

Lestat blev egentlig "pensioneret" for snart 3 år siden, men jeg savner min gamle dreng, og er derfor lige så stille startet op med ham igen.. Kryds fingre for at både han og jeg holder til det, vi er jo begge blevet ældre ;)
Men lige gyldig hvad, så kan jeg slet ikke beskrive for fed en fornemmelse, det var at side på ryggen af drengen igen, og hvor rigtigt det føles.. Lestat er dog lige så tændt,som han altid har været ;)

D. 4. September 2011 fik himlen en ny stjerne, det var bestemt den smukkeste og mest fantastiske af dem alle.. Jeg har sagt farvel til min bedste ven gennem mange år, en hest som har lært mig uendeligt meget om, hvordan man bør opføre sig omkring disse smukke væsener, kunsten at ride på hans præmisser og ingen andens, tålmodighed, selvkontrol og at tillid er den eneste, som der virker..
Han var min sjæleven og jeg vil altid mindes ham, forhåbentlig med tiden kun med smil på læben..
Lestat du vil altid være savnet..
Kommentér på:
Anden særlig race Lestat †
Annonce