{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race *<3 Fleaur <3* ¤SOLGT¤ [Tidl. hest] 2005

2.822 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Henriette A
Kvinde | 36 år | Oprettet: 18. jan 2006


Anden særlig race *<3 Fleaur <3* ¤SOLGT¤

Fødselsår:
2005
Højde:
hun er blevet målt til 104cm
Temperament
Stille og roligt men kan også være rigtig strid.
Gangarter
Middel
Stævner
igen
Stamtavle
Igen
Køn
Ja køn det er hun hehe en hoppe
Bemærkninger
*****OBS**** fleaur tager gerne imod udforinger men kun andre små 3ponyer

Jeg har købt fleaur af min veninde.
Fleaur er en dejlig pony glæder mig til at arbejde noget mere med hende.
Hun er en rigtig nusse trold, hun står ved foder rumet og hun vrinsker hver gang der går nogen forbi fordi hun vil kæles.
Hun elsker også at skal bide i mine sko og kører hovedet op og ned af min mave.
Fleaur er en dame der har sin egen mening og der skal en del før hun ryger ud af den.
Hun elsker at drille min kærste, hun vil ikke rigtig gå med ham el stå stille når han skal holde hende hehe.

Opdagtering: I dag har jeg været og nusse og strigle hende hun er en strid mokke og trænger til en del opdragelse hun er ikke så glad for at blive vasket el striglet ved benen el hovedet.
Hun er også rigtig strid når hun er på folden hun sætter alle de andre på plads og sparker dem.
men jeg skriver noget mere på et andet tidspunkt.

OPDAGTERING
Fleaur er rigtig lære nem hun har lært rigtigt meget på den uge jeg har haft hende og hun viser rigtig store frenskridt nu må jeg strigle hende over alt må vaske hendes ben men hun vil ikke rigtig stå stille når det er bagbenen men det er fordi hun har muk lige nu.
Hun er begyndt at kunne gå i longe havde hende inde i ridehuset og hun skridtede, travede og galoperet på højere volte men hun vil ikke rigtig på venster endnu men det kommer jo.

OPDAGTERING:
Så nu er fleaur blevet flyttet ude fra darup til svinninge hvor jeg er flyttet til. Fleaur er faldet rigtigt godt til, men hun er bare lidt shippet for der hvor hun står er der en hingst og de står ved siden af hinanden i boksene så hun skal både være intersant og shippet hehe.
Fleaur gør meget store frem skridt hun går nu begge volter i både skridt, trav og lidt galop men det kommer.
Der har nu være en lille pige oppe og side på hende tre gange og det siger hun ikke rigtig noget til men jeg vil ikke lade hende blive rede til endnu da hun lige er flydt tre.

OPDAGTERING:
Fleaur er faldet rigtigt godt til det nye sted, hun er blevet en rigtig lille ballademager :o) hun er begyndt at rende ude under hegnet, hun stikker bare snuden ned under den nederste hegn også krævler hun bare under fordi der ikke er strøm i, så nu har vi måtte lave det hele om så hun ikke kan komme under hihi.
Fleaur har rettet sig rigtig meget efter jeg har fået hende, hun kommer når hun kan se mig komme også vrinsker hun efter mig. Jeg kan have fleaur gående ved siden af mig uden grime el noget hvor hun bare følger efter, hun er blevet rigtig skøn pony, hun har fået en meget sor plads i mit hjerte.

OPDAGTERING:
I går D.2/6-07 kom Fleaur til hingst, turen der hen gik rigtig godt hun gik lige op i traileren.
Da vi kom ud til hvor hingsten står tog hun det også rigtig pænt, hun var lidt nervøs fordi det hele var så nyt, men da de blev sat sammen rendte de rundt i 10min og skulle lige se hvem hinanden var også var det overstået.
Fleaur vil ikke rigtig lade hingsten komme hen til sig for så sparkede hun, men det kommer nok hun skal jo lige spille kostbar :0)
Jeg skriver noget mere når jeg taget ned til hende.

OPDAGTERING
Nu har fleaur gået hos hingst i et par måneder og hun er ikke kommet i brunst så det er rigtigt øv.
Men jeg har haft trense på hende for første gang og det tog hun rigtigt flot hun gumlede meget på bidet men det er jo også med æble smag hihi ellers har jeg trænet hende men at lægge over ryggen på hende så hun kan blive vant til det og nu skal vi snart i gang med at lære triks som at side ned osv.


OPDATERING
Fleaur er kommet hjem fra hingst og han har ikke været på hende rigtig øv men jeg tror at den anden hingst har været på hende det sidste sted hun stod og det er jeg 90% siker på han har ellers er Fleaur bare ved at være meget tyk hihi men der kommer dyrlæge ud en af dagene og skal tage en håndprøve også må vi se hvad der sker.
Idag D.5/10-07 har hun nu været det nye sted i en uge og det går rigtigt godt hende og den anden kommer rigtig godt ud af det og det er rigtigt lækkert.
Hun blev longeret lidt idag med trense på og det er kun anden gang hun har det på og det gik også rigtigt godt.

Vi er også stille og roligt begyndt at lære triks hun kan næsten pive "pote" uden jeg hjælper hende så det er også gået rigtigt stærkt og hun er rigtig lærenem og til næste år begynder vi at træne så hun kan gå for vogn og det glæder jeg mig også til.

Så nu har dyrelægen været der og hun er desværre ikke ifol øv øv, og hun er ikke kun 3år men 5år gammel
Lille fleaur er syg øv øv hun har noget forstoppelse så hun har haft slange igennem næsen og det var ikke sjovt men hun er ved at få det meget bedre.
Vi er gået i stå med klikker træningen da hun nu er syg så hun får lov til at gå og hygge her til vinter.

OPDATERING D.14/03-08
Jeg har fundet fleaurs gamle ejer ikke hende jeg købt hende af men hende før og fleaur hed sille og er blanding af shetlænder og nordbakker og er 3år gammel. Jeg får billeder senere af hende som mindre og af hendes mor.

Idag 11/05-08 har fleaur fødelsdag hun bliver tre og hun er også blevet solgt til en sød familie hvor jeg kan komme til at se hende når jeg vil og jeg ved også at hun vil blive forkælet godt af dem så jeg glæder mig rigtig meget til at hører hvordan det kommer til at gå med hende og se hende vokse.

Fleaur hun er rigtigt savnet og det var rigtigt hårdt at sige farvel til hende idag men jeg ved at hun ikke er helt ude af mit liv selvom jeg ikke ejer hende mere
Kommentér på:
Anden særlig race *<3 Fleaur <3* ¤SOLGT¤
Annonce