{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Rauður . SOLGT. 1990

5.638 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

LFS .
Kvinde | 31 år | Oprettet: 20. mar 2007


Islænder Rauður . SOLGT.

Fødselsår:
1990
Højde:
ca. 140 cm.
Temperament
dejlig roligt :)
Gangarter
4- skridt, trav, tølt og galop

Lige et par karakter og en kommentar fra det første stævne vi var til ;D

Tölt - 5,5 Fin takt
trav- 5 god takt
skridt- 5,5 pæn form
galop- 4,5 faldt i trav
Stævner
elev/klub stævne i ØOR 2007 Le 1.plads

Dreki træningsstævne 13 maj 2007:

T8- 2, plads
4,5. 2 plads

Dreki klubstævne 29/30 september 2007

T8-4 plads.
4.5 6 plads.


så har vi redet påvisning til Vardemesserne 2007 og i Tistrup til indvielse at en ny hal.


Stamtavle
far: Rödull fra Ártúnum.

mor: Buna fra Skardi.

farfar: Fengur fra Laugarvatni.

Farmor: Jörp fra Kirkjubæ

Morfar: Sonur fra Skardi.

Mormor Svala fra Skardi.
Køn
utrolig dejlig vallak
Bemærkninger
Jeg har efterhånden haft Raudur i næsten to år, og nøj hvor er det gået stærkt! Det hele startede faktisk med at Susanne( som ejer stedet hvor han står, hende med Blöndal Fra Isafold) skulle hjælpe os med at finde en go hest. jeg gik i lang og ventede på, at hun skulle ringe og fortælle os at nu havde hun fundet en hest.
Endelig ringede hun og fortalte at hun kendte nogen i Hemmet som skulle flytte til fyn og kunne derfor ikke have ham med. Desuden var han købt til hendes mand, men han var faldet af ham, han ville så ikke ride mere, og derfor havde han bare fået lov at stå stille i ca. to år.
Endelig skulle vi ud og se på min helt egen hest (: jeg vidste at der sikkert ville være et stort arbejde i ham, da han jo havde stået stille i så lang tid. Men heldigvis er jeg den rytter, som ikke vil ha en hest som kan det hele fra starten, men tvært imod en som skal trænes op.
På den måde mener jeg at både hest og rytter kan lærer utrolig meget af hinanden.
Da vi kom derud stod han i en stor boks med mange andre heste, og nøj hvor man han pjusket, men samtidig helt vild utrolig charmende. Hans pels var fettet og han var nok heller ikke lige blevet striglet, men alligevel faldt jeg for ham med det samme. Raudur havde et glimt i øjet, som jeg bare ikke kunne stå for ;)
Vi skulle også have en lille føller med hjem som Blöndal er far til, Moldi, så Raudur stod ikke helt selv i traileren. Et par dage efter jeg havde fået ham hjem skulle vi så ride ham på banen. Vi aftalte at Susanne lige skulle ride ham lidt først, for at se hvordan han reagerede. Det gik helt fint og det var virkelig en positiv oplevelse. Han var tydeligvis meget stiv og kunne knap nok gå en ordenlig volte, men jeg vidste at det ville vi selvfølgelig kunne rette op på. I ugerne efterfølgende fik han prøvet alle hans gangarter, og vi red en masse ture ud. Jeg nød det virkelig, og håbede for alt i verden at han ville gå igennem dyrelægetjek. Det gjorde han og mit liv var reddet! :)
Raudur og jeg var allerede igang med at opbygge et helt særlig venskab, så det ville være forfærdeligt hvis han ikke gik igennem.
Han har været meget nervøs for en masse ting, men siden vi er begyndt at træne noget behændighed er det blevet meget bedre. Vi bøvler dog stadig lidt med traileren, men vi mærker heldigvis fremskridt for hver gang vi øver med ham:) han er jo en sindsyg stærk hest!

Ridemæssigt, synes jeg vi er kommet okay fra start. Han har fået en fin skridt, og såmænd også trav og gallop, men mangler dog stadig at bruge ryggen mere, og på den måde også få en bedre holdning. I tölt fik vi en del problemmer. Jeg kunne overhovedet ikke finde takten, og han kunne ikke holde den. Vi fik så noget undervisning af Janni, hvor vi så fandt ud af, at han faktisk gik som en omvendt banan. Altså hvor han kun bruger musklerne i halsen, uden af bruge ryggen overhovedet. Så det arbejder vi selvfølgelig meget på og jeg kan også begynde at mærke fremskridt, men der er utrolig lang vej endnu, men jeg nyder hvert sekund at arbejde med ham :)
Vi har også startet to stævner ( det ene var et træningsstævne) men hvor vi har fået placeringer hver gang. Det skal så lige siges, at vi overhvovet ikk rider for at få placeringer, men for oplevelsen- og erfaringernes skyld!
Ellers har vi også redet opvisning til vardemesserne 2007 og i Tistrup til indvielse af en ny hal.

Til daglig er vi medlem af klubben Dreki, hvor vi nyder at være med til fælles ting. ( f.eks fælles ture, juniorhygger , stævner. o.s.v.)


Raudur er til salg. Skriv for nærmere information.
Kommentér på:
Islænder Rauður . SOLGT.
Annonce