{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Lucky Boy R.I.P :'( <3 [Himmelhest] 2004

2.164 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

NannaLouise H
Kvinde | 29 år | Oprettet: 8. mar 2007


Anden særlig race Lucky Boy R.I.P :'( <3

Fødselsår:
2004
Højde:
Lucky Boy er lige præcist hest , han er 151,5cm i stang (;
Temperament
Han er lige som han sjak være :)
Gangarter
Alle hans gangarter er super ! Der er ikke så meget at sige der.
Stævner
Kan ikke lige huske dato.

Spring: ingen placering i 50 eller 60cm

Dressur : ikke placeret , men det gik super fint

Jagt: Gennemført , ca. 8 plads i opløbet..

Spring : placeret i 50 fin 4. plads og i 60 ikke placeret.

Spring: d. 8 nov 50cm og 60cm
Fik 2 flotte tredje pladser

Har været til mange flere stævner
Stamtavle
Har aldrig set , elle hørt om en stamtavle . Han er trods alt en blandings hest(;
Køn
Han er en dejlig vallak
Bemærkninger
Cucky Lucky , min baby hest!! Hvordan skal man kunne beskrive en hest som dig?? . okay , hvad skal jeg sige? . Jeg startede med en hest, som var stresset og løb rundt. han var virkelig forvirret og han kunne bare ikke det der med at gå rideskole. Jeg fik først halvpart på ham og det havde jeg i omkring 8 måneder. Vi havde vores op og ned turer jeg har aldrig haft det så svært med hest som jeg havde med ham. Selvfølgelig elsker jeg ham, men han var sgu en rigtig satan og jeg mener en rigtigt satan en gang i mellem. Han betyder virkelig meget for mig , men jeg kunne komme tudende hjem, hvis han havde været led, jernet rundt med, smidt mig af eller andet :( . Men jeg elsker ham og man slipper ikke en hest man elsker af hele sit hjerte!! . Jeg skulle holde min konfirmation i maj og jeg tænkte så okay jeg vil have helpart, måske kunne det gøre den her dejlige, kælende, ustyrlige hest til noget helt andet. Så mit ønske til mine forældre blev det eneste jeg ønsker mig af jer i gave ja det er Lucky Boy, jeg vil kun ønske mig helpart ellers skal jeg ikke have nogen gave!! . Nu ved jeg godt det lyder som om jeg er sådan en stædig lille lorte pige, men jeg elsker min hest og jeg brænder virkelig meget for ham.

Dagen kom så d.8 maj. Jeg kunne ikke vente, fik jeg ham mon. Da vi kom til gaverne tænkte jeg ikke lige over, hvor mine forældres gave var henne, men så da min far holdt tale, fik jeg det afvide. Ja, Nanna vi ved jo alle sammen godt at du bor på rideskolen og virkelig elsker den hest, så vores gave til dig er helpart på den yngligs hest lucky boy (;. Jeg hoppede op kyssede både mor og far. Faktisk tror jeg at jeg knep en lille tåre.... Det viste sig at jeg havde haft helpart på ham siden den første maj uden helt selv at vide det.

Er han nu blevet en anerledes hest efter kun omkring 6 måneder??? Om han er han er den bedste hest i hele verden. Jeg vil gå igennem ild og vand for ham, jeg elsker sgu den hest!! Han er blevet så rolig og han har taget meget på og det er et godt tegn. Han var så streset så han kunne ikke tage på, men nu er han en helt anden hest, altså næsten da. Han laver ingen numre mere.

Jeg har ikke andet at sige end at jeg virkelig elsker dig min dejlige dreng. Du fylder så meget i mit liv og det vil du altid gøre<3 :) . Vi skal altid være sammen.. <3

'************Lucky har fået konstateret spat***************

Min dejlige baby hest har spat i venstre bagben. Han stod halt hele sommeren 2011, hvor han først var meget forfangen. Han blev taget af natfold og kom kun ud et par timer om dagen. Han kom på slankefoder og skulle forhåbentlig til at blive rask... men det skete bare ikke. Min lille dreng blev ved med at være halt og vi besluttede at få han til dyrelægen. Her fik han så konstateret spat.. Han har nu stået i 2 måneder og efter en ledvæske indspøjtning, er der ingen bedring at se... Nu får Lucky indtil fået at komme sig på og han er nu blevet papfar til 2 herlige føl :) . Krydser bare fingre for at han kommer sig :'( ....
Kommentér på:
Anden særlig race Lucky Boy R.I.P :'( <3
Annonce