{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Kastaniegårds Golden Guy [Tidl. hest] 2006

4.608 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Kastaniegårds Golden Guy

Fødselsår:
2006
Højde:
Da jeg fik ham var han omkring 135 cm.
D. 12/ 6 -07 var han ca 137 cm;) -Ja 2 cm på 3 måneder, han har vist ikke så travlt;)
D. 4/8 -07 han er nu omkring 143-145 ved ryggen tror jeg, og rumpen er højere endnu;)

D. 12/6 -08 Han er 2 år og lige præcis ret tæt på 150 cm i stg;)
(Ja det er først på torsdag, men regner ikke med at han tager et kæmpe ryk i løbet af få dage.)

D. 1/10 -08 Guy er nu omkring 155 cm.. Er det nu jeg skal sige at hans fader, Iceman voksede indtil han fyldte 9:P
Men nu mangler han da "kun" 8 cm;)

Han måtte da gerne komme op og blive 163;)
Temperament
Stille og roligt... Han er halv fjordhest, så måske er det derfor..
Nogle gange kan han alligevel godt være lidt pylret;).. Cykler og sprøjtende vandslager er jo ikke nær så farlige, som en mellem stor sten på vejen..
Gangarter
Er fine;)
Stævner
Kommer vi helt sikkert til om nogle år;)
Stamtavle
Mor: Lotte (Eller Grete hed hun vist oprindeligt)

Far: Iceman (Ukåret DV)
Farfar: Diamond
Køn
Hingst... Men ja køn er han skam;)
Obs. han er blevet vallak d. 9. april 08
Bemærkninger
Velkommen til min hingste- (nu vallak) plags profil.. Selvom hans opdrætter siger noget andet, synes jeg at han minder om en blanding af en zebra og et æsel, med 1/8-del kamel blandet i;)

Nå men Guy er en lille skønhed, som er(eller skulle være:P) en fjordhest/ DV blanding fra den 12. juni 06. Jeg har været den heldige ejer af ham i en måned. Vi havde igår (tirsdag d. 27. marts) handelsundersøgelse på ham, som han gik lige igennem;D.. Så nu er han helt og aldeles "officielt min;P.. Han er en dejlig, stille og rolig basse, som bare elsker at nusse;D.. Han kan løfte alle 4 hove (dog er det kun mig der kan tage hans baghove), stå bundet og gå pænt ved siden af en i skridt (nogenlunde pænt i trav..)

*Opdatering d. 12/6-07*
Ja Guy fyldte uofficielt år i dag og blev plag;) Der er sket en del siden jeg fik ham hjem, han er kommet til et sted i Ishøj, hvor han kan boltre sig med nogle jævn aldrene drenge. Smeden har været forbi, og Guy gav ham pænt fødderne efter tur. Han har fået en "storebror" ved navn Lyrik Godthaab, som min lillesøster ejer. På det seneste er han begyndt at komme når der bliver kaldt 'Lylle'. Det var jo ikke meningen;).. Så lillesøster fik den geniale idé at han kunne hedde Gylle!.. Sådanne yderligheder er vi dog ikke kommet til, og han reagerer da også på 'Guy' - når han selv vil - så det satser vi stadig på;)..
Han kan være en værre spradebasse, men når man lærer ham at kende viger han ikke fra din side på folden. Jeg har ikke prøvet det fuldt ud endnu, men jeg er ret sikker på, at jeg vil kunne tage ham ind fra folden, uden at tage et tov på ham..
Ellers må han have været en sød lille dreng, for solen har jo stået højt på himlen i dag (Også) ;)

*4/8-07*
Ja nu er sommerferien 07 snart fortid, og Guy har givet mig mange gode dage;) Den lille krudtugle bliver bare dejligere og dejligere. Smeden har været der igen, og denne gang var Guy sikker på at han mindst ville slå ham ihjel, da han nåede til den sidste hov. Det var absolut ikke sjovt at se sin lille dreng, reagere sådan, han stejlede flere gange, men slappede af når han fik min hånd på næseryggen, indtil han bakkede og stejlede fremad igen. Der var absolut intet i vejen med smeden, jeg vil tvært i mod varmt anbefale ham!.. (-GERNERS BELAGSMEDIE!!!.) Han snakkede roligt til Guy da han kom ind i stalden og klappede ham på halsen inden han roligt gik igang. Jeg er ikke 100% sikker på hvad skyldtes Guy reaktion, for 1. gang han havde smed på blev der fortalt at han var eksemplarisk.. Men jeg tror det er pga han var alene i stalden, sidst havde han sin 'storebror' i en boks ved siden af.
Udover den oplevelse er der kommet en indhegning, der snart bliver til ridebane og nogle cavalettis, som vi har været henne og indvig;) Det er dog kune blevet til ét spring for Guys vedkomne. Ellers træner vi lidt med nye ting.. Bommene er fx blå og gule, og det er jo nogle farver der som bekendt bider, de er blevet tæmmet nu, og vi fandt en lille pressening som Guy blev modig nok til at stå på;).. Og så kan Guy ubesværet stå på 2 ben (diagonalt altså) og da han for første gang siden jeg fik ham har fået lidt foder serveret i en boks, opdagede vi en 'staldfejl'.. Med hovedet nede i krybben, løfter han sit ene forben, som om at han skal have renset hove og beholder det oppe i 30 sekunder eller mere. Hvorefter han skraber i jorden (tigger) -Stadig med hovedet begravet i krybben og munden i fuld gang med at gumle.. Den spøjse undulat:P... Han er også mester i fjogede billeder, det kan være at de kommer ind senere;P..


* 10/6 -08 *

Hold da op det var lige før der gik et helt år før opdateringen kom.. Men jeg nåede det;)

Guy er ved at blive hest. Som det kan ses på de sidste par billeder, er han ranglet og ikke så køn som sidste sommer.
Jeg regner med at det er et godt tegn;)

Guy er sammen med Lyrik blevet flyttet til Lejre, 7 km fra mit hjem, istedet for 28,3. Det skete i slutningen af Marts.
Han er også blevet vallak d. 10. april 2008.
- Og så har han fødselsdag om 2 dage;)


* 1. Oktober 2008 *

Ja.. Guy er høj, ranglet og så har han endnu engang en ordenlig ballon-mave. Lyrik er på Fanø med Charlotte og Jeanette, så han er lige så stille ved at lære mere om selvstændighed og rangorden.
- Og så er vi igang med trense tilvænding;)

* 24. februar 2009 *

Guy er ved at blive en stor dreng, Han har fortsat sin faders statur, så mon ikke det bliver en fin DV-kamel jeg snart kan tilride. Jeg er begyndt at sætte ham fri på ridebanen og øver "hurtigere", "langsommerer", "skridt", "trav" og "galop" komandoer. Det går stille og roligt, når han ellers lige har fået krudtet af ;)

* 13. Oktober 2009*
Guy er blevet ret stor nu. Måske ikke helt vildt højdemæssigt, men han har fået fylde og virker efterhånden som en rigtig hest, når han går ved siden af én, til forskel fra da han var smal og ranglet ;)
Han kan rides nu. Vi har øvet stå, skridt og trav. Hvis det virkelig galt, ville vi godt kunne galopere ;) Men der er kommet en utrolig dejlig selvsikkerhed over ham. Sidste gang jeg var oppe - ca en uge siden - blev jeg smidt op, og straks gik Guy frem i en energisk skridt. Jeg prøvede derefter snart at klemme en meget, meget lille smule med føddene, og så gik 'pony' straks i fri trav :D - Ingen ting der.

I dag har Guy været med Lyrik, Jeanette og mig på lang tur ind og ud i Lejre. Vi trænede blandt andet jogging med hest, og det blev han helt god til tilsidst, så der er noget at se frem til - det kan jo blive helt sjovt at læbetræne ligge pludselig :P
Kommentér på:
Anden særlig race Kastaniegårds Golden Guy
Annonce