{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Gismo 1994

2.788 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

HORNBÆK
Kvinde | 32 år | Oprettet: 22. mar 2007


Oldenborg Gismo

Fødselsår:
1994
Højde:
158 stg.
Temperament
Rolig
Gangarter
Skridt: middel

Trav: over middel

Galop: middel
Stævner
Desværre ingen
Stamtavle
Ingen
Køn
Vallak
Bemærkninger
Jeg fik Gismo d. 10. septemer 2006. og har aldrig fortrudt jeg valgte ham. Han er for det meste rolig, men på hans mindre gode dage er alt farligt undtagen det man regner med han vil hysse over.

Der er sket meget med ham siden jeg fik ham, for han var kun skovturshest før i tiden, og havde aldrig prøvet at springe. Nu går han stabilt til bidet i skridt og nogenlunde i traven, galopen har vi ikke haft så meget mulighed for at øve, men han vil stadig vise at han helst vil bestemme hvor hans hoved skal være hvis han skal gå til biddet i for lang tid af gangen, men det går meget bedre selv i længere tid. og som sagt før havde han aldrig prøvet at springe for jeg fik ham, så selv et par bomme der lå på jorden var farlige, men han fandt hurtigt det sjove i springningen, og sprang ca. 50cm, men så kom han til at springe lidt forkert over et spring, og mistede troen på han kunne, så forfra igen, og nu løb han udenom hvis man glemte at hjælpe ham over, men det begyndte at gå bedre og regner ikke med at han løber uden om når vi begynder med at springe igen, (holder pause indtil jeg får et ordenligt sted at springe igen)

Han er blevet meget gladere for at stå at nusse end da han kom, tror mere det er fordi han ikke kan ta' man snakker med andre hvis han ikke blir nusset osse. men det gør nu ikke noget.

-----------27-10-2007--------------
Er endelig kommet op og springe de 60cm igen, så nu går det fremad, indenfor springningen igen. Men skal dog stadig være der hele tiden når vi springer den højde for ellers løber han udenom...
Dressuren er osse blevet meget bedre, han er så småt ved at forstå schenkelvigningerne, og hans bagparten er kommet meget bedre med nu...

-----------05-02-2008--------------
Vi har nu droppet sadlen det meste af tiden, og håber hovedtøjet osse kommer på et tidspunkt. Men han var kørt helt fast i dressuren, så vi begyndte at hygge ride, nu rider vi dog dressur et par gange om ugen, men uden sadel, da det giver det bedste resultat for osse, da han reagere meget bedre på sædet uden sadel.

-----------11-03-2008--------------
Han nægter at galopere når vi rider bane, og har på fornemmelsen det er fordi sadlen klemmer når han bruger ryggen rigtigt. Så vi skal have kigget sadlen efter. Puha glæder mig til når vi kan ride rigtig igen..

-----------14-05-2008--------------
Nu har vi droppet alt der hedder dressur og rider kun med bid på tur (Da jeg ikke må andet) Og har aldrig haft så glad en hest. Han elsker at træne fra jorden, og kan næsten gå versade nu (:
Han er utrolig lærenem fra jorden, og kan nu stoppe, bakke og rykke sig til siden enten med forpart eller bagpart. Nu mangler vi lige at han bakker når jeg står bag ham, og at han kan gå sidelæns et skridt ;D Man må sige det var en god beslutning at arbejde så meget fra jorden af. Husker stadig da han efter en måneds træning, begyndte at komme mig i møde på folden. Troede han var syg første gang han gjorde det, plejede at skulle bruge 10 min på at fange ham. Alt i alt har jeg fået en meget gladere hest, nu skal vi bare finde ud af hvorfor han ikke vil galopere eller trave på bane (:

-----------19-06-2008--------------
Første gang på bane, siden han stejlede og kylte mig af (: Er så glad, min lille hest, tog det så pænt, der var ingenting overhovedet. Håber jeg om ikke alt for længe osse kan komme til at galopere igen (:
-Så du kan vi begynde at ride en gang om ugen på bane, men vi vil selvfølgelig ikke droppe vores træning fra jorden, da det er det han elsker mest. Og det der giver så dejligt et forhold imellem os. Nu bliver han altid hos mig, ligemeget hvor farlige tingene er (:
Kommentér på:
Oldenborg Gismo
Annonce