{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Rasmus - R.I.P d. 16/8 07 1994

1.703 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Rasmus&Katja<3
Kvinde | 31 år | Oprettet: 18. mar 2007


Anden særlig race Rasmus - R.I.P d. 16/8 07

Fødselsår:
1994
Højde:
119 cm.
Temperament
Rolig og omgængelig, kan godt være lidt nervøs ved hurtige bevægelser. Han er en hest som har brug for en at stole på.
Gangarter
Går flydene alle tre gangarter. Men har svært ved højre galop.
Stævner
Stamtavle
Køn
Vallak
Bemærkninger
Drømmens virkelighed.

“Solen står højt på den så klare himmel. Skyerne ligger som de blødeste vat-totter, og omsvøber svalerne, som daser i de uendelige højder. Så langt mit syn rækker kan jeg se de frodige lysegrønne enge, og blomsterne står i flor som i den smukkeste drøm. Sommerfuglene danser om kamp med svalerne i denne fredsfyldte stund. Jeg har aldrig været lykkeligere, mit hjerte føles som skulle det springes, og mit smil forvandler sig til en glædesfyldt latter. Mit hår flyver i vinden, og vi er som et. Dine bevægelser er flydende, dine øre fremme og dine skridt bliver længere og længere. Der er intet som binder os fast til hinanden, vores bånd er nok. Vores kærlighed gør alt muligt. Hos dig er jeg lykkelig, hos mig er du hel. Og som vi rider der, kun forenet af vores stærke bånd, har jeg aldrig haft det bedre. Jeg smider mine hænder op mod himlen, og mine glædes skrig får fuglene til at lette fra deres skjul. Du sænker farten, og i den mest fredfyldte stilhed trasker vi af sted, mod de uendelige græsmarker. Du drejer dit smukke hoved og kigger på mig. Dine øjne glimter bag din hvide pjuskede pandelok. Dine hals er varm, og imens vi trasker af sted mod vores uendelige eventyr, lader jeg ikke mine arme slippe dig. Jeg glæder mig til vores liv sammen, hos dig vil jeg være for evigt. Kun hos dig.

Pludselig kan jeg mærke dine muskler spændes og en kulde løber koldt igennem os. Du sætter farten op, løber. Løber alt hvad du kan. Jeg kan hører noget bag os, det kommer med en brusende fart, men jeg kan intet se, kan ikke dreje mit hoved nok til at få øje på det som jagter os. Mit hjerte fyldes med angst. Tårne får fri løb. Jeg kan ikke stoppe dig. Det som jagter os kommer tættere og tættere på. Du prøver at sænke farten, men alt kontrol er mistet, du kan ikke stoppe. Vi løber døds løbet. Længere ude på himlen bliver det mørkere og mørkere. Græsset er vissent, fuglene er væk og der hersker kun en tom stilhed. I horisonten kan jeg skimte en skov, et virvar af træer. Himlen er sort, alt er mørkt. Du puster, hiver og kæmper efter vejret, jeg kan mærke du ryster. Du er ligeså bange som jeg, hvad skal der ske? Jeg prøver at stoppe dig, prøver at berolige dig, men jeg kan intet gøre. Jeg er magtesløs. I fuld fart kommer mørket tættere og tætter, der er intet vi kan stille op. Jeg skriger, skriger af mine lungers kraft, jeg føles som om jeg skulle springes. Jeg er bange, ulykkelig. Pludselig er der ingen vej tilbage, jageren har indhentet os. Mørket omsvøber os, lykken forsvinder. Tilbage er der kun frygt, sorg og ulykke.”
Badet i mine egen tåre vågner jeg, mit hjerte banker og mit bryst svier. Jeg hiver efter vejret, og jeg er bange, bange som aldrig før. I mørket folder jeg mig sammen i mit hjørne, og rystende af skræk prøver jeg at falde til ro. Men du er her ikke mere, jeg er alene.
Dette er virkeligheden af en drøm.

Jeg tror det er gået op for mig hvad drømmen betyder. Vi tabte kampen.

_________________________________________________

Aldrig miste modet har jeg hele tiden sagt til mig selv, men nu har jeg mistet det.
Jeg har ikk mere mod tilbage , alt det jeg håbede på er blevet knust . Rasmus Min Prins skal til et bedre sted . Han skal op til gud. Og min lille verden er knust ..

Den 16/8 Blev Rasmus aflivet.. Og siden, er det gået ned af bakke, hurtiger og hurtiger, jeg elskede ham virkelig mere end livet selv. Han var mit holdepunkt i den hårde hverdag, han var min støtte, mit alting. Nu har jeg intet.. Kun minderne, og savnet ..
Kommentér på:
Anden særlig race Rasmus - R.I.P d. 16/8 07
Annonce