{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race | Sheika Bahia 'SOLGT :'( [Tidl. hest] 1993

10.021 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

BJÖRN .
Kvinde | 32 år | Oprettet: 29. mar 2004


Anden særlig race | Sheika Bahia 'SOLGT :'(

Fødselsår:
1993
Højde:
1,45 Med Sko (:
Kat. 1 Pony .
Temperament
Sheika har et utrolig dejligt temperament. Hun er altid til at styre, men araber så selvfølgelig er der for det meste altid krudt i enden ;) Men hun finder sig i alt . Jeg kan kravle rundt på hende uden hun spor gør noget. Stå på hende, rutche ned af bagparten og alt det ! ELSKER hendes Temperament..
Gangarter
Skridt: Over Middel

Trav: Over middel

Gallop: Middel
Stævner
Hun har aldrig rigtig gået stævner med mig, Anna starter på hende med MEGET fine resultater :) De vandt deres første Lc1 og 2 plads i deres første Lc2 (:

Hun har gået pony M klasser i dressur med forrige rytter og LA springning og blevet Distriksmester :)

Stamtavle
Far: Sheik

Mor: Katja
Køn
Hoppe med stort H (;
Bemærkninger
Jeg har haft Sheika i 7 år nu. Jeg fik hende da jeg var 10 og er lige så glad for hende idag som da jeg fik hende. Hun er den dejligste pony man kan forestille sig. Hun finder sig i næsten ALT og kan stortset det meste indenfor ridning undtagen Western. (:
Jeg fik hende i fødselsdagsgave af mine forældre for 5 år siden og jeg kan ikke undvære hende. Hun skal blive hos mig for altid :) Min lille nabo Johanne kommer tit og strigler hende og går ture med hende når mine lektier trænger på og det nyder begge nyder utrolig meget. Hun er bare dejlig at ha med på ture. En tur i det fri, med en hurtig gallop skader ihverfald ikke :D Sheika har været lånt ud til Simone i 3 måneder, hun skulle ha' haft hende i længere tid men pga. problemer med stlad skulle hn hjem til mig igen .. Det er jeg glad for, har savnet hende som pesten :D Nu er vi sammen igen <3 Dejligt !

Sheika er blevet "døbt" Sheika Højris af Avler, det har vi aldrig vidst ;) Så vi kaldte hende Sheika Bahia som hende gamle ejer havde sagt hun hed. men en hests navn skal da ikke ændres? Så vi kalder hende stadig Bahia og Sheika. Men hendes fulde navn er Sheika Højris ;p

Så sprang Sheika & Josephine 110 på banen ! NØØJ det var flot! Og nej hun gjorde det godt, rigtig stolt af dem begge 2 :D

NYT: Anna, en pige fra grimstrup er begyndt at ride Sheika i dressur ! Hende og Josse skifter lidt, men anna rider hende KANON godt i dressur, og det går rigtig godt fremad med dem 2 også :)

Dejligt at have Anna & Josephine til at ride hende, nu da jeg selv er blevet for stor til hende, :) Tusind tak Josse&Anna <3

Så er Anna og Sheika kommet hjem fra deres andet stævne sammen med 1 og 2 pladser :p De er bare SÅ kanone sammen, har aldrig set min pony gå så godt som hun gør nu ! :D

Så er Anna og Sheika i topform, de er SÅ gode sammen nu, prøvede hende her den anden dag og NEJ et fremskridt, det er helt vildt. Changementer er allerede påbegyndt, og hun gør det bare SÅ godt :)

Tak for 8 fantastiske år lille Sheika, du vil evig og altid være min stjerne, <3

Sheika er solgt til Anna :) <3


JEG ELSKER SHEIKA <3



Kommentér på:
Anden særlig race | Sheika Bahia 'SOLGT :'(
Annonce