{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder *SILKE* Hjemvendt :O) [Tidl. hest] 1999

3.609 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Shetlænder *SILKE* Hjemvendt :O)

Fødselsår:
1999
Højde:
ikke så høj...... aj hun er 1 meter.
Temperament
Silke er en meget sky lille pony. Jeg tror desværre at hun har været mishandlet inden vi købte hende. Men vi har masser af tid for hun er vores lille hyggepony og det skal hun ikke være i tvivl om.
Med masser af tålmodighed og kærlighed skal det nok gå.
Gangarter
Skridt: stille og rolig

Trav: Bump...bump...bump...bump

Galop: huhej hvor det går.
Stævner
nej ikke endnu, men Oliver skal til stævne med hende den 18. maj på SGR.
Stamtavle
nej
Køn
ja rigtig meget. en rigtig lille dame.
Bemærkninger
Ja som sagt er hun ikke en pony som bare lige lukker alle ind. men hun er nysgerrig og det vil nok hjælpe os en del i tilvænningen. Hun er en utrolig smuk pony som på ingen tid har skiftet farve fra at være ræverød til at være næsten brun.

Silke har, så vidt vi ved, haft et føl; Simba, som vi solgte da han begyndte at synes at hans mor var lidt for lækker :o)



19. oktober 2007.

Vores dejlige lille Silke er blevet en rigtig lille nussegøj. Ja hvem skulle have troet det for et år siden. Hun er stadig lidt reserveret på folden og skal tages med en rolig hånd, men på stalden er hun en helt anden pony. Vi prøver at ride hende med jævne mellemrum da hun er MEGET for tyk. Vi kan ikke rigtig finde ud af om hun er tyk fordi hun er i fol eller det er pga af godt græs. Hun sætter mælk og får ikke ret megt at spise ud over græs så nu må vi se. Hvis ikke der er sket noget til marts så er hun bare tyk :o)
Min søn får mere og mere interesse i hende. Han synes det er dejligt at vi står i stalden og nusser om vores heste bare ham og jeg. Så får de lidt godbider og han masserer hendes ryg som hun synes er PRAAAAGTFULDT.


20. december 2007

Pyha. vi troede lige at vi var ved at miste hende. Dyrlægen var her for at se om hun var i fol. hun blev bedøvet og vi fandt ud af at det var hun ikke. OG SÅ GIK DET NED AF BAKKE!!!!! hun kunne ikke komme ud af bedøvelsen, ville ikke spise, lå ned hele tiden.......ja det mindede om kolik. men det olie og vand vi kom i hende kom fint igennem så kolik var det ikke. til sidst gav dyrlægen op - han vidste simpelthen ikke hvad hun fejlede. hun fik noget smertestillende og noget mod infektion. Samme dag havde jeg så en clairvoyant ude og snakke med Silke. hun fortalte at jeg ike skulle give hende smertestillende for hun havde ikke ondt. Bedøvelsen havde gjort underligt inden i hende fortalte Silke, men hun var ved at få det bedre så jeg skulle ikke være bekymret.
Dagen efter spiste Silke igen og nu er hun helt på toppen og sit gamle jeg.


SIKKE EN JULEGAVE.....og ja: der er mere mellem himmel og jord.


den 26. december 2007.

I dag var vi ude og ride. Oliver red på Silke og jeg red på Ice. vi red ca 4 kilometer i stille og rolig skridt. det gik simpelthen over al forventning. Hun nyder det virkelig, det at blive brugt. Hun er meget mere glad og bukker af glæde når vi lukker hende på fold. På søndag skal hun ud og ride i ridehus med oliver og det er vi meget spændt på.


25. april 2008

Tingene går MEGET stærkt med Silke i øjeblikket. Det er som om at hun endelig har indset at vi mennesker alligevel ikke allesammen er onde. Hun er nu til at hente ind fra folden af os voksne hvilket ikke har kunnet lade sig gøre før.
Oliver går til ridning med hende på SGR hver tirsdag til begges store fornøjelse. Det går som en drøm. Oliver og Silke skulle lige blive enige om hvem der bestemte, men det er blevet sat på plads nu - og det er Oliver :o)
Han skal deltage i stævne på hende her den 18. maj - sådan et hold dressur stævne - og han glæder sig helt vildt for det havde han jo aldrig regnet med at han kunne komme til med hende.
Oliver er også begyndt til 4H og skal til Bregentved med Silke og sikkert også til Præstø 4H og muligvis Toksværd.

**OPDATERING**

Ja så er vores lille Silke sørme blevet en rigtig lille kørepony. i dag d. 11. januar 2009 har vi været på den 3. tur med hende for vogn. Hold da op hvor hun nyder det. Ørerne frem og afsted det går.

19. August 2011

I dag er Silke kommet hjem til os igen. Nye ejer skulle have større hest så vi har købt Silke tilbage til Oliver. Han kan dog ikke ride hende mere da han jo er blevet for stor men så skal der bare hygges og nusses.
Kommentér på:
Shetlænder *SILKE* Hjemvendt :O)
Annonce