{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Smedehusets Mathias 1999

19.596 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Smedehusets Mathias

Fødselsår:
1999
Højde:
jeg ved ikk rigtig hvor høj han er, men jeg vil skyde på 1.10-1.20.
Temperament
Han bliver ikke bange for så meget, og er for det meste meget rolig. En gang i mellem får han dog nogle flip, hvor han kan finde på at styrte rundt på folden helt alene. Det ser ret sjovt ud, for så løber han med hovedet helt i sky. :)
Gangarter
Hans gangarter er meget "trippende", da han tager meget små skridt. Det kan også være lidt svært at sidde fast, når han traver, for så har han det med nogen gange at tage hovedet ned mellem benene.
Stævner
Nej han har ikk været til nogle stævner..
Stamtavle
Mor:Smedehusets Trine

Far: Pedro

Resten er ukendt.
Køn
Han er en meget smuk æsel-vallak.
Bemærkninger
Han er meget madglad og elsker at ride ture eller bare gå ture i skoven.
Han er ret stædig, men for det meste kan en gulerod klare dette. Ellers er der ikke andet for, end at give ham hans vilje. :)

Jeg har siden jeg var helt lille ønsket mig et æsel, og så for ca. 3 1/2 år siden fik jeg endelig lov til at købe et. Det var kærlighed ved første blik, da vi mødte hinanden første gang, og så vidste jeg bare, at det skulle være ham. Vi fandt hinanden på Gelsted marked, hvor jeg aftalte med hans daværende ejere, at jeg ville komme igen og kigge på ham. Og det gjorde jeg så , og jeg købte ham for 3800.
Jeg fik at vide han var tilredet da jeg købte ham, hvilket jeg forstod som om man bare kunne styre ham, som man for det meste kan styre en hest, men nææh nej! Det kunne jeg ikke og det er først nu jeg er begyndt at kunne ride ture sådan nogenlunde ordentligt. Dog for det meste kun i skridt, og en smule trav. Jeg rider heller ikke så tit på ham, da jeg ikke vil overanstrenge ham (jeg er jo stor til ham), men de ture vi så tager, nyder vi begge.
Mathias var kørt til da jeg købte ham, og vi er selv lige begyndt. :)
Kommentér på:
Anden særlig race Smedehusets Mathias
Annonce