{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Daisi 1997

5.991 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Cawani  .
Kvinde | 31 år | Oprettet: 16. apr 2007


Fjordhest Daisi

Fødselsår:
1997
Højde:
144 cm
Temperament
Daisi er en temperamentsfuld dame som desværre udemærket er klar over sin styrke. Hun er stædig og viljestærk udenpå, men indeni er hun blød og sårbar. Hun virker indimellem voldsom eller endda farlig, men som regel bunder det i konflikt adfærd..
Gangarter
super skønne og behagelige - især trav.... Eller det var de! Damen har gået 3 måneder hos hingst og nu laller hun bare derudaf uden muskler, uden kondi og med en alt for stor vom..
Med ægte ponycharme..
Stævner
Ikke så mange.. Hun har startet et enkelt med mig.
LX uden galop på REO.
Jeg havde haft hende i 3 uger og hun havde ikke gået så meget dressur før det.. Så super stolt.
Vi fik en fin roset og en anden plads.

Hun kan ikke gå i trailer, og hun er styret af sit humør så jeg kan ikke tilmelde hende til noget og så være sikker på at jeg overhovedet kommer afsted..
Stamtavle
m sofie
mm molly
mf hovdoren
mmm nette
mmf lyngbrix
mfm diana
mff jærmann
f haldor
ff knast halsnæs
fm stine
fmf morten
fmm stella
ffm lotte
fff gnist
Køn
super smuk hoppe
Bemærkninger
At beskrive Daisi er en kæmpe opgave. Der er ufattelig meget at fortælle, men der findes ikke de rigtige ord. Hun er inderst inde sårbar, men sætter en "facade" op og udviser konflikt adfærd for at virke stærk. Hun udnytter til fulde sin styrke og ved godt hvordan man nemmest slipper af med den byrde der kaldes en rytter, hvis denne stiller for store krav. Hun stoler ikke på ret mange og holder pænt andre på afstand på folden. En kælepotte når hun er i humør til det, men er hun ikke er det bedst at lade hende være, for en lille lyd eller bevægelse kan genere hende og så vil hun bare væk..
Daisi er en speciel dame. Jeg købte hende da jeg var 13 for at have en allround hest, men mest til skovtur. Dog ændrede min interesse sig ret hurtigt til baneridning og jeg begyndte at gå mere og mere op i dressuren. Daisi kunne ikke springe da jeg fik hende, så det måtte hun lære.
Jeg havde selv sparet op til en hest og havde kigget på et par stykker, men valget faldt på Daisi, trods det at jeg havde kasseret hende da jeg sad og kiggede på annoncer, men min mor synes vi skulle tage ud og kigge på hende.. Jeg faldt for hendes store gang og hendes stædighed. Et valg jeg tit har været ved at opgive, men som jeg har kæmpet videre med.
Da jeg begyndte at interessere mig for anatomisk korrekt ridning blev Daisi min første prøve. Dette ændrede hende fuldstændig. Hun blev næsten venlig. Hun blev nemmere at arbejde med og ville gerne lave noget. Jeg startede hende op fa bunden og gentilred hende på den måde jeg synes var den korrekte..
Jeg er dybt fasineret af western og akademisk ridning, så jeg deltog i et western kursus.. Noget Daisi også nød fulde drag. Jeg havde endelig fået min alround hest, NÆSTEN som jeg ville have den. Hun går LA i både dressur og spring og lidt hyggewestern. Hun er arbejdet med i en blanding af akademisk og remonte. Men skovturen som hun oprindelig blev købt til HADER hun.
Vi var ude for en trafikulykke og der gik næsten halvandet år inden hun blev ok igen. Men hvis jeg vil ride tur står hun på 2 ben hele vejen og lykkedes det at komme mere eller mindre helskindet den ene vej, så løber, bukker og smider hun sig indtil rytteren ryger af, og væk er hun. Mit gæt er traumer, som jeg desværre ikke har været i stand til at kurere.
Traileren er heller ikke hendes bedste ven og hun vil bare ikke op.. Hvad der har forårsaget denne angst ved jeg ikke, men op vil hun ikke.
I 09 blev hun så sendt til hingst I TRAILER.. Og 3 måneder senere hentet hjem igen. Så nu har jeg en muskelfattig, flommet hest uden kondi og med baby i maven til at tulle rundt på marken.. Men bare hun kan transportere mig lidt rundt i skridt og luntetrav det næste års tid, så er det også fint.
Kommentér på:
Fjordhest Daisi
Annonce