{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Papaya [Himmelhest] 2007

2.671 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Maj-Britt I
Kvinde | 49 år | Oprettet: 15. nov 2005


Traver Papaya

Fødselsår:
2007
Højde:
Så fik jeg lige målt hende som 11 md er hun ca 147 i stang og 150 over krydset, så en pænt stor hoppe:-)
Temperament
ret rolig og cool og meget sin egen
Gangarter
nu er hun jo kun et føl, men har da set hende spadsere rundt i det fineste trav med halen i vejret:-)
Stævner
kommer forhåbentlig til at starte travløb når hun engang er klar til det
Stamtavle
Far: Ride The wave ( efter Balance Image)
Mor: Tenna Will ( efter Lord Amos)
Køn
Rød hoppe, med små hvide hår i panden. og specielle aftegninger på sine ben, når du ser hende forfra har hun hvide kronrander på begge for og venstre bag, men ser du hendes ben bagfra har hun 4 hvide koder som foran går helt op til under knæet som havde hun høje sokker! Og bagunder har hun også hvid kode på venstre bag.. Så lidt speciel syntes jeg hun er:-)
Bemærkninger
Papaya er kommet til de evige jagtmarker december 2011 , hun havde store problemer med sin mave og fik hvert år en kolikform som hedder nyre-miltbånds hernia og så blev hun halt bare når hun havde løbet ude i folden.. Så tog beslutningen om at hun ikke skulle mere da hun begyndte at blive ond overfor de små, og tydelig viste smerter :-(
Var ikke lige det jeg havde forventet skulle ske da jeg elskede min kæmpe store røde hest, men nu har hun ikke ondt mere og jeg har da heldigvis nogle gode minder om min smukke røde hoppe som desværre ikke kunne holde til sin store krop på 170.. Jeg nåede heldigvis at få nogle skønne køreture med hende og fik sågar prøvet at skridte en lille tur på ryggen af hende, så lidt fik vi da prøvet sammen i hendes alt for korte liv..
Nu passer min mor på hende sammen med hendes mor og søster og gamle venner:-)


Mit lille følle som blev født søndag den 15.4.2007 kl 23.50
Tog selv imod hende, havde egenlig bestilt en sort hingst og var overbevist om at det fik jeg( man skal jo tro på det) også fik jeg det jeg ikke ville have nemlig en rød hoppe! Men hun er noget så sød og tillidsfuld så man kan kun knus elske den lille størrelse:-)

Så er hun blevet 6 uger, og tiden er bare gået stærkt, syntes lige hun er kommet ud:-) Men hun blir flottere og flottere og jeg er efterhånden blevet så glad for hende røde farve nu at det ikke gør noget at hun ikke blev sort:-)
Hun er ikke så glad for at man rør ved hende, hun fik forstoppelse da hun var jun 4 dager gammel og måtte have sonde ned med olie, ikke skide sjovt at skulle holde sådan en lille een for at hun kan få slangen ned:-( Og det har hun også svært ved at glemme, men det blir bedre og bedre, heldigvis!

Endelig er jeg ved at være tilgivet! Efter Lomumba er kommet ud til dem er hun blevet meget mere nysgerrig og jeg kan gå lige hen til hende nu og røre hende overalt:-) Om 2 dage ryger de over på græs i et par md så hun kan nyde sommeren i højt græs:-)

Så er hun efterhånden snart blevet 4 måneder og hun gror som ukrudt! Men hun er godt nok en flot hest, hun er ved at have smidt al føl-pelsen nu og har fået en flot nærmest "støvet" rød farve så hun ligner ikke alle andre:-) Hun har haft smed for første gang, det gik rigtig fint selvom jeg ikke havde fået trænet meget med hende, men hun kan nu løfte alle fire ben uden problemer og få renset hove. Og hun er sød at trække på fold og kommer når de skal ind, så alt i alt går det bare rigtig godt med den hende....

Måtte tage hopperne hjem da hun simpelthen frøs så meget at hun ikke havde kræfter til at løfte halen og tisse, da vi fik alt det regn, men det var kun en fordel, for siden de er kommet hjem igen, har hun nu lært at blive trukket og fanget på folden uden nogen problemer, haft smed for første gang, var kun lidt bøvet, og har siden lært at stå og få løftet alle fire ben, hun er simpelthen blevet den sødeste:-) Og hun er også ved at have smidt alt følpelsen nu, får en mørkere rød farve end jeg troede, og ser rigtig rigtig godt ud syntes jeg da selv:-)
Kommentér på:
Traver Papaya
Annonce