{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Black Beauty af Rye 1994

2.136 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Black Beauty af Rye

Fødselsår:
1994
Højde:
173 med sko.
Temperament
For det meste meget opmærksom. Hun er frisk at ride på, hvor fuldblodet i hende engang imellem træder i karakter, men er utrolig rolig i stalden. Hun er ikke bange for specielt mange ting, men hun er ikke særlig glad for ting, der siger enten høje eller raslende lyde. Hun er meget bange for lastbiler eller traktorer, der kommer kørende på vejen.
Gangarter
Frisk trav og stor galop, som jo kan være en fordel til springstævner. Hendes gangarter ligger ihvertfald over middel, for hun går også rigtig godt i dressuren. Vi starter bare aldrig dressurstævner, da jeg langt bedre kan lide springning.
Stævner
Distriktsstævner efter sommerferien 07.
Stamtavle
F: Sokrates
M: Gitte
FF: Deadly Nightshade XX
FM: Smut af Ildbjerg
MF: Gorm Damsgård
MM: Tornerose

BB har fuld stamtavle, men det tager lang tid at skrive dem alle sammen ned.
Køn
BB er en hoppe, som er meget venlig og rolig, men hun vil gerne selv bestemme hvordan hun skal gå , når hun rides på. Som mange hopper nu engang er ;)
Bemærkninger
Black Beauty bliver altid kaldt BB. Hun er stor og sortbrun og hun elsker poloer og springning mere end noget andet. Hun er er halvt oldenborg og halvt fuldblod (: Kåret oldenborg.

Hun er god til både springning og dressur, men efter min mening er hun bedst til springning. Hun er opstaldet på rideskolen Bjerringbro og Omegns Sportsrideklub, som jeg også starter for. Bent Kahr og Morten Kahr har tilredet BB.
Kommentér på:
Anden særlig race Black Beauty af Rye
Annonce