{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Daisy [Tidl. hest] 2000

4.057 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Daisy

Fødselsår:
2000
Højde:
117 cm.
Temperament
Sød, rar og omgængelig og et rigtig nussehoved.
Gangarter
Skridt: middel
Trav: trippe trav
Galop: meget stiv...
Stævner
Jah lidt...
( alle sammen spring.)

Skanderborg rideklub december 2006:
ULE : sidste plads (men kom igennem banen selvom Daisy ikke ville ind i ridehuset)
LD : anden sidst ( pga at hun aldrig havde været i ridehus )

Malling rideklub maj 2007:
LE : 2 plads
LD :første uplaseret

Ørting sports rideklub september 2007:
LD : 2 plads ( blå roset )
LC : 5 plads

Ørting sports rideklub november 2007:
LD : Fejlfri hovedrunde, fejlfri omspringning ifølge baneskitsen. Blev dis. da omspringningen var lavet om. Det havde jeg desværre ikke hørt over højtaleren, og red efter baneskitsen som ikke var lavet om. ØV!!!!!
LC : 4 fejl

Skanderborg rideklub december 2007:
ULE : Fejlfri (roset)
LD : Fejlfri hovedrunde. Glemte omsprigningen......

Malling Rideklub 27. april 2008
LD: Fejlfri hovedrunde - fejlfri omspringning. 2. plads - blå roset. Startede imod store heste, som blev palceret som nr. 1 og 3.
LC min.: 4 fejl i hovedrunden.


Malling rideklub 5 oktober 2008
Ld : 0 fejl . første plads XD
LC min. : 8 fejl . anden plads
Stamtavle
Køn
Hoppe hyp...
Bemærkninger
jeg havde gået på rideskole i omkring 2 år. så var der ridelejr. min mor stilte mig et spørgsmål . . "vil du med på ridelejr? . eller vil du ha' din egen pony?" . tsh, gæt!? :D ja, det blev så daisy! vi havde så været ude og kigge hende, men vi kunne først få hende nogle måneder efter, da deres anden hest skulle ha selvskab. men så en dag :b . . . sagde min mor at hun skulle ud til en veninde. da hun kom hjem igen, skulle jeg tage ridetøj på og komme med ud til Dorte, Kim, camilla og Louise(dem der bor hvor vi har heste. de er min anden familie :D). da vi kom derud, skod der en lille hvid pony og kiggede på mig . hmm, kunne det være daisy? kunne jo ikke helt være sikker. havde jo kun set hende en gang. men jeg gættede:"er det Daisy?" - ja! :D tror i lige jeg var verdens lykkeligste menneske den dag?

Daisy er verdens bedste pony! Den bedste ven man kan tænke sig! jeg fik hende sommeren 2006, hvor hun blev købt sammen med min mors veninde (altså vi købte Daisy sammen) og har redet hende indtil foråret 2009 hvor jeg desværre blev for stor til hende ): så nu, er det min mors venindes pige på 8 år der rider hende. hun står opstaldet hos nogle super skønne mennesker i Gylling, hvor hun har det helt igennem fantastisk! hun går på fold med en lille shetlænder der hedder Isabella, og en haflinger. jeg har redet en del stævner på skønnepigen hvor vi har høstet en hel masse anden pladser og en enkelt første plads i le, ld og lc spring (: jeg har en helt masse dejlige minder med daisy, som ALTID ved hænge ved! hun er 110% en enér! mig og musse kan ALT sammen! en stor del af mit hjerte tilhører Daisy!



Kommentér på:
Anden særlig race Daisy
Annonce