{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tinker Irish Swan Ivanhoe Solgt 2005

3.885 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

 Irish-Swan
Kvinde | 61 år | Oprettet: 2. dec 2006


Tinker Irish Swan Ivanhoe Solgt

Fødselsår:
2005
Højde:
2509-07 målt til 153 i stg.
158 i stg.
Temperament
Stille og rolig
Gangarter
Tror den er middel.
Stævner
Ingen endnu.
Stamtavle
Mor: Tinker Ida.
Far: Tinker Carlo.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Ivanhoe er min første hest, jeg så ham på nettet og var helt solgt, ham måtte jeg bare ha, fik ham og en shetlænder hjem d.0312-2005, 6 mdr. gammel. Han var utrolig sød og bedårende, det er han stadig, bare lidt mere fræk, men han er jo heller ikk så gammel endnu. 1 mdr. efter han var kommet købte vi en legekammerat ( et hingste føl, Nikki ) og hans mor, så de kunne få leget hingstelege.
Efteråret 2006 var Ivanhoe og jeg på et week-end kursus i horsemanship, som resulterede i at han kom 3 uger i træning, jeg deltog indimellem så jeg også lærte noget. ;-) Han har nu fået lov at gå hele vinteren uden træning, så nu starter vi igen, vi tager på et holistisk horsemanship kursus i week-enden, det håber jeg bliver rigtigt godt.
Det var en fin week-end, vi fik sat på plads hvem der er der bestemmer, det skal vi selvfølgelig gentage igen og igen, for at han ikke skal glemme det ;-)
0512-07:Ivanhoe er MEGET kreativ:
I sidste uge da jeg skulle ud på folden med wrap, ( efter mørkets frembrud ) gik Ivanhoe ude i haven, ( der er masser af æbler, og dem elsker han ) vi kunne ikke forstå hvordan han var kommet derind, så Tim gik ud og forstærkede hegnet der, hvor vi vidste det var svagt.
Jeg satte Ivanhoe ind i folden igen, næste morgen var han ude i haven igen ????
Så jeg tog ham ind i boksen for at gi ham mad, og skulle lige ud og tømme hans vandkar fra boksen, der så jeg hvordan han var kommet ud i haven :o) Min 16 årige søn havde været ude i folden dagen før og glemt at lukke efter sig :o)
Men for at komme ind i haven skal han rundt om bygningerne ind gennem indkørslen og videre ind i haven, så tænke det kan han ;o)
Når men jeg fik lukket ledet og sat ham ud i folden igen, men Ivanhoe syntes åbenbart ikke at han have fået æbler nok, og at han gerne ville dele dem med resten af flokken, så han viste vej til ledet, som jeg heldigvis havde fået lukket :o) ellers havde der været 6 heste ude i haven :o) :O)
Så ja Ivanhoe, dygtig, dygtig dreng ;o)


Ivanhoe er solgt til handicab hest, det er han rigtig god til og trives godt med det :O)


Kommentér på:
Tinker Irish Swan Ivanhoe Solgt
Annonce