{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Pol's Amber [Tidl. hest] 1997

6.454 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sisse .
Kvinde | 29 år | Oprettet: 8. feb 2007


New Forest Pol's Amber

Fødselsår:
1997
Højde:
148 cm så han er maks højde for kat. I
Temperament
rigtig fint, opmærksom og lidt urolig til stævner, men han er rigtig sød på fold , men sammen med jazz kan han godt være lidt fræk en gang i mellem. Han er nem at læsse til stævner, han er frisk fremadgående på en springbane men er stadig til at have med at gøre. i dressur er han super og der skal ikke meget til at han bøjer nakken...
Gangarter
super...
har meget høje knæløftninger i alle tre gangarter.

skridt:fint
trav: super
galop: super
Stævner
Boller d.28/29/5 07
LB 3. plads
LB 9. plads
LB 4. plads
LA 2. plads

Østergårdens d.5/6/5 07
LB 2. plads
LB 2.plads

derefter gik det rigtig meget ned af bakke han blev næsten dis. i alle klasser han var bare pi**e dum.... det har været så tæt på flere gange at vi havde soglt ham, fordi han var så dum, men så i den sidste klasse var han altid god og fik plac. og så ville vi jo alligevel ikke af med ham. sådan har det været til hvert stævne....

men så her på det sidste er det begyndt at gå op ad bakke igen. de ting jeg laver med ham er begýndt og lykkes, og han er begyndt at få rigtig meget tillid til mig.... så her er nogle plac. fra hvor han er begyndt at gå godt igen:

vestbirk d. 23/5-24/5 tror jeg
LA: 5 plads
MB: 2 plads første nulrunde (anden MB med mig)
startede kun to klasser.

Sdr. hygum d. 30/5-1/6
LA: 3. plads
LA: 4. plads
MB: 3. plads (anden nulrunde)
LA: 3. plads
MB: 1 plads (sidste nulrunde)
Amber blev b-pony og fik 5 placeringer ud af 5 starter, den week ( han gik nul i dem alle). så det var bare super duper:D :b

nu er han bare rigtig dum igen jeg gider ham bare ikke mere vi får hele tiden kun dårlige ture nu, han er så dum, jeg gider bare ikk ride på ham mere.

Nu er amber byttet med Aniara en springpony fra horsens, håber det kommer til at gå bedre med hende :)
Stamtavle
fader: Kantje's ronaldo

moder: Wielgerma's prisca

morfar: young winsome's adrian
Køn
vallak...
Bemærkninger
super stævnepony....<3 som springer LB, LA til c-stævner. jeg elsker bare at ride ham fordi han næsten aldrig tager en bom og er blevet rigtig sød til at gå fremad når man ber ham om de. han er lyn hurtig pga. hans mega store glop og den måde han vender og drejer på ....<3 bare skønt. han får altid placering med hjem og så skal vi også snart til at ride MB, da det jo går rigtig fremad med højderne. Med tidligere rytter har Amber gået MB, MA på landsplan og jeg håber da at vi vil komme til at springe det samme her inden for det næste år. til træning springer vi omkring 1m til 1,20 i baner og fyld og det hele tager han også baremed nemhed.
I dressur er han blevet rigtig arbejdsvillig og nem at bøje nakken på. Han rider schenkelvigninger, versader og andre sidebevægelser, da vi skal træne, at han flytter sig for mine schenkler. han går ogå bare 1000 gange bedre nu end for nogle uger siden da jeg lige har fundet ud af hvordan jeg rigtig skal ride ham så det går rigtig fremad her på det sidste.

det bliver rigtig fedt og komme ud her i år og få knaldet nogle gode runder af, det er i hvert fald målet for i år at blive b-pony og få startet nogle klasser på landsplan, så det skal nok blive rigtig sjovt.....:)

amber byttede vi væk i september 2008, i stedet har jeg så fået Aniara!
Kommentér på:
New Forest Pol's Amber
Annonce