{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frederiksborg Bakkegårds Accént 2006

7.258 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Louise  K
Kvinde | 36 år | Oprettet: 1. maj 2005


Frederiksborg Bakkegårds Accént

Fødselsår:
2006
Højde:
Godt 155
Temperament
Rolig - ingen stres eller jag. Virker som en utrolig positiv indgang til alt nyt. Biler så dog meget farlige ud i starten :-P
Gangarter
Skridt: middel

Trav: umiddelbart middel, men så ham først i fri trav, da de kom på eng, hvor han rigtig viste sig. Der så det ud til at blive mere end bare middel.

Gallop: Indtil videre middel.
Stævner
Nej da!

- Men om et par år eller 3 ses han forhåbentlig på stævnepladserne.
Stamtavle
Far: Mistral (kåret med 9 i helhed).

Stamtavleoplysninger følger senere.

Blåt hestepas.
Køn
Kastreret forår 2011 - altså vallak :-)
Bemærkninger
Sød dreng, som jeg kun har haft 1½ måned. Vi fik en dårlig start, da han havde luftvejsinfektioner da vi hentede ham. Det er han nu helt ovre.

Vil forhåbentlig blive en forholdsvis allround hest, og helst som hingst. Han har de bedste aftegn, og vil nok blive lagt mærke til i fremtiden.

Han er ved at lære at få løftet bagben - tsk tsk, han kan godt være lidt frisk. Altid snakkesaglig - kan til tider se en lidt an, men kæler man ham først, vil han egentlig gerne sidde i lommen.

Har lært at biler ikke er til for at æde ham :-) Går konstant med mit hoppeføl, Scarlett. Når han bliver ældre - til efteråret skal han gå med min anden hingst, som er utrolig blid.

Opdatering marts 08: Accent går med tinkerføl, som bliver 1 år i år, men i ny og næ bliver de lukket sammen med mine 2 pinto hingste, rex og HeartBreaker efetr Imagic (som nu skal tilbage til avler).

Vi forventer (nærmere håber), at Accent og Rex skal blive foldkammerater, når de begge er vant til andre hingste og altid har gået med disse af samme køn.

Han er velopdragen, og særdeles nem. Vokser ikke så meget, som jeg havde håbet, men en sommer på græs skal nok sætte gang i væksten.

En spændende hest, som jeg nok skal få megen glæde af. Lille charmetrold.

Vi sælger nu en stor del af vores heste, men jeg beholder Accent og Rex, som hingste.
27. januar 2009

Accent er stadig en lille spirrevip, men meget smart bygget. Forventer ikke han når 160. Har vokset jævnt og aldrig været rigtig skæv. Han er nu også ved at finde ud af at der er forskellige køn :-) Han går sammen med Rex, og det går bare fint - de leger som hingste nu skal.

-----------------------------------------------------------

NB : Til dem, som ikke orker at læse hele teksten, så modtager Accent IKKE karakter etc. Han er på billederne knap 1 år, kommet direkte fra avler, mager og med luftvejsinfektioner.

Desværre gik Accent ikke gennem bøjeprøven 2010, så jeg kunne (kan) ikke give garanti for hans brug for som ridehest. I 2011/2012 blev han udlånt på særlig kontrakt og efterfølgende købt af Betina Byg. Accent stortrives!

- Nyere billeder kommer. Der er et par nyere iblandt nu - se datoer.
-------------------------------------------------------------
Kommentér på:
Frederiksborg Bakkegårds Accént
Annonce