{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race ¤ Dyrkærgårds Atlantis ¤ [Tidl. hest] 1997

9.919 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

LULLESTYLE(L' ii; M
Kvinde | 29 år | Oprettet: 27. apr 2007


Anden særlig race ¤ Dyrkærgårds Atlantis ¤

Fødselsår:
1997
Højde:
Han er færdig-målt til 138,5 med sko.
Temperament
Godt. Han er meget fremadgående, det vil sige han er meget nem at få frem. Det bedste jeg kan li' ved han temperament er at man ik' skal sidde og sparke ham frem, men at man bare skal give ham et lille tryk med benene og så er han fremme.
Gangarter
Supergode.

Skridt: Meget god, han træder meget over sit eget spor, samt nogengange op i sig selv. Han løfter sine forben meget højt og bagbenene godt ind under sig selv.

Trav: Også meget god, det er den bedste af de tre gangarter han har. Han træder meget over sit eget spor, samt nogengange op i sig selv. Han løfter sine forben meget godt op og bagbenene kommer meget ind under ham. Han har næsten altid takten, taber den næsten aldig, meget nem at styre via benene, styre næsten aldrig med tøjlen.

Galop: Lidt ligesom de andre gangarter, han løfter forbenene meget højt op, samt bagbenene godt ind under sig, også nem at styre via benene i galopen. Han er rigtig dejlig at ride på, nem at få ned.
Mange siger han har en gang som en hest.
Stævner
Har kun startet klubstævner, men med gode resultater, vi skal også snart ud og starte nogle dirstrikstævner. Vi har startet LB1, men vi er så småt begyndt at starte LA til klubstævner.

Resultater:
LC1 - 53,75%
LC1 - 62,91%
LC1 - 63,33%
LC1 - 59,1%
LC1 - 65,00%
LC1 - 70,42%
LC1 - 67,1%
LC1 - 64,16%
LC1 - 60,4%
LC1 - 54,17%
LC1 - 62,5%
LC2 - 67,8%
LC2 - 65,65%
LC2 - 70,0%
LC3 - 56,25%
LC3 - 64,6%
LC3 - 68,34%
LC3 - 51,67%
LC3 - 62,8%
LC3 - 71,25%
LB1 - 64,28%
LB1 - 60,0%

P.S vi kommer næsten altid hjem med rosetter. :b
Stamtavle
Mor: Dyrkærgårds Summer Day
Morfar: Kicloq Wicki Ox
Mormor: Dyrkærgårds Summer Time
Far: Peterborgs Pick Wick
Farfar: Toutle V.
Farmor: Ukendt

Han har gået på fold med næsten hele hans familie inden vi købte ham, både han søstere og brødre.
Køn
En rigtig smuk og elegant vallak at se på.
Bemærkninger
Atlantis er en meget meget sød og nem pony at have med at gøre. Han er enorm lege-syg og ville meget gerne snakkes med, han skal bare lige have lov til at se folk an. Han er et kæmpe nussehoved og elsker at stå på staldgangen og blive nusset. Han er den type pony der knytter sig rigtig meget til sine ejere. Han er en meget følsom pony og kan godt finde på at nappe lidt, men ikk' hårdt. Han er bare sådan en utrolig dejlig pony og gør mere end alt, for at gøre sin rytter/ejer tilfreds. Han er en pony som kan nå langt med den helt rigtige rytter og self en god underviser. Jeg tror at han kan nå længst i dressur, da det er dressuren vi går mest op i. Han er meget opmærksom på de sinaler rytteren sender og lyster på alt. Jeg elsker ham utrolig meget, jeg kan slet ikk' sætte ord på hvor meget. Han betyder bare mere end alt for mig og er mit et og alt. Jeg er meget stolt af at have en pony som ham.
Han gør næsten alt hvad man ber ham om. Vi har desværre haft mange problemer med ridningen, men med hjælp fra underviseren er de blevet løst. Han er en utrolig dejlig og charmerne pony og over dejlig at ride på, det er serøst meget som at flyve i himlen. Jeg har to forskellige underviser, en til dressur og en anden til spring, det funger meget godt. Vi rider for det meste spring om torsdagen og dressur de andre dage. Han er enorm nem at fodre på og får sort-havre tre gange om dagen. Til hverdag øver vi mest overgange, temposkift og så self min opstilling.
Atlantis?!
Jeg elsker dig utrolig meget, du har bårdet mig igennem ild og vand. Du betyder virkelig meget for mig, jeg er dig evig taknemmelig over at du er så sød og gør alt for mig.

Atlantis
Atlanti
Atlant
Atlan
Atla
Atl
At
A
At
Atl
Atla
Atlan
Atlant
Atlanti
Atlantis


SOLGT!
Kommentér på:
Anden særlig race ¤ Dyrkærgårds Atlantis ¤
Annonce