{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Lyrik Godthaab [Tidl. hest] 2005

8.041 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Charlotte A
Kvinde | 32 år | Oprettet: 30. sep 2006


Fjordhest Lyrik Godthaab

Fødselsår:
2005
Højde:
ca. 141 i stg.
Temperament
Han er meget cool over for nye ting, men også meget opmærksom på hvad der sker omkring ham. Nysgerrig - alt skal undersøges. Men han har bestemt også sin egen mening om tingene, så han kræver en fast hånd.
Gangarter
Skidt : God
Trav : Ret god
Galop: God
Stævner
St. hestedag 07:
6 i helhed - manglede fjordpræg. God overlinie.

St. hestedag 08
7 i helhed -
Type/ Harmoni: middelstor vallak af ret god type.
Alm. af hoved.
Rammer: Kort men velansat hals. Ret god skulder og manke.
Fundament: Gode ben
Bevægelse: God i skridt, Ret god i trav.

- Lyrik var til bedømmelse på store hestedag, alligevel da hans rift i øjet var helet godt. Det gik fint og han var meget mindre stresset, end han var sidste år, så det var jo dejligt. Vi er stolte af at han tog det så flot.
Stamtavle
FAR : Idon busklund
FF: Plutonikk
FM: Salina Cindy

MOR : Lajla Godthaab
MF: Pelle Halsnæs
MM: Sindi Græsmarken
Køn
Vældig fin Vallak ;)
Bemærkninger
Rigtig dejlig og speciel lille fjordhest, han skinner SØLV på mulen/næsen, BRONZE på næseryggen og GULD i halen;p

12/5-07 købte jeg Lyrik Godthaab, en plag efter Idon Busklund og Lajla Godthaab, han skal blive min dressur-pony når han engang bliver voksen. Han skal tilrides til foråret 09. Så der er jo ikke så forfærdelig lang tid til.
Jeg holder allerede utrolig meget af ham, han er så dejlig rolig, samarbejdsvillig, lærenem og ikke mindst super Charmerende! Så jeg ser virkelig frem til en masse gode år sammen med Godten, nu hvor det ikke er muligt at jeg kunne købe Frej.
Ser frem til en masse dejlige stunder med min lille basse..

Juni 07:
Han er bare så dejlig, og kold over for nye ting. Han havde trense på for 1. gang her den anden dag, han sagde ingen ting til det.. Så kommer han når man kalder..;) Han minder bare så meget og Frej, han er et kopi af Frej, men de er jo også i familie... Lyrik er jo så heldig at have Frej som onkel..!
Det bliver sjovt at se når de skal møde hinanden når Lyrik skal tilrides. Men indtil da går han og hygger i en løsdrift bla. sammen med hans bedste boodies Kastaniegaards Golden Guy(min søsters) og Boom Boy men også med Sandy, Chikila, Raschal, Apache, Renzo og lille Geiger.

Sep 07: Var han til St. hestedag sammen med Frej, han opnåede 6 i helhed, da han er langsom i sin udvikling, men nu har han både taget 5 cm i højden, og en del mere i bredden, så vi prøver igen til sep 08. Men han tog det rigtig flot og var bare en lille engel, han stod og var lidt forvirret men da vi trak hans nye 'storebror' Frej Strødam over til ham for at strigle, faldt han helt til ro igen og nød dagen.
Trods vi havde øvet meget med hans trav gad han ikke lige trave foran dommerne den dag, men nu er hans selvtillid vokset, og vi brager derud ad hjemme på banen. - Så det tegner godt.

Marts 08: i dag var jeg ude for at prøve Lyriks nye udstyr som jeg havde købt i Herning. Og han kunne mægtig godt lide sine gamacher, det nye bid (skummede helt vildt) og hans nye flotte BLING*BLIING* - Kieffer trense.
Han stod rigtig flot stille i spiltovet, så det var bare dejligt, og rigtig dygtig til at få taget hove, er han godt nok også blevet.
Så jeg glæder mig til det bliver sommer, så jeg kan gå i gang med hans tilridning.

Marts 08: Så bliver Lyrik snart flyttet tættere på sammen med sin lillebror Golden Guy. Det bliver rigtig dejligt! Der er præcist 7 km. derud hvor vi kan cykle hele vejen, så det bliver bare skønt! Fedt at man ikke skal køre 60 km. på motorvejen hver gang man skal ud til ham.! Det er også et rigtig fedt sted han skal hen til, også løsdrift og bare massere tur muligheder og ridebane, også er det tæt på skoven + ridehus, så kan det blive mere perfekt? - Næj (;

29./3-08 : Nu er Lyrik sammen med sin bror Golden Guy blevet flyttet fra løsdrift i ishøj, til Lejre, kun 7 km. fra os af, det bliver super dejligt ikke at skulle køre helt til Ishøj for at se sine heste.. Og de er allerede blevet super glade for det.

11/5-08 : Lyrik havde for 2. gang rytter og sadel på ryggen i dag. han er blevet rigtig dygtig. Så det er jo dejligt.. Der er også de første ridebilleder af ham.

18/7-08 : Lyrik er bare begyndt at blive så smuk, han har forandret sig rigtig meget i udseendet siden efteråret. Jeg har nu været oppe at skridte ham alene 2 gange, og det tager han rigtig fint, han er utrolig lærenem, og ikke så bøllet at arbejde med mere, så det går bare godt fremad! Min storesøster har været oppe at trave nogle skridt på ham, og det forstod han bare med det samme.

29/12-08
Lyrik har nu været på Fanø siden d.19/9 i starten stod han hos Lisse & Lars på Ryttergarden, men det gik ikke som forventet, så vi besluttede, at flytte ham tættere på ridehallen, så nu står han på Diegården og det har han fjort siden d.27/11
Vi rykkede ham sammen med min venindes pony Freja, men hun bliver ved med at springe hegnene, så det kan være, at den flytter. Men det er bare gået fremad med Lyrik siden han blev flyttet, og heldigvis for os er der en masse rare mennesker som er tilknyttet stalden, der kan hjælpe til. Bla. en berider. Vi er kommet tæt på ridehallen og stranden og tættere på skolen. - Så det er bare super skønt (;

Kommentér på:
Fjordhest Lyrik Godthaab
Annonce