{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Reebok´s Basse *Himlens* [Himmelhest] 2002

3.571 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Jeanette M. H
Kvinde | 33 år | Oprettet: 30. apr 2007


Anden særlig race Reebok´s Basse *Himlens*

Fødselsår:
2002
Højde:
158cm
Temperament
Rolig
Gangarter
Skridt - Middel
Trav - Over Middel
Gallop - Middel.
Stævner
28.4.07 Lc1 55,41% - Guldager
30.6.07 Lc1 60,4% 2. uplaceret - Ribe
30.6.07 LD Disket - Ribe
19.8.07 LX 2. plads H: 58,50 sek O: 43,30 sek - Blåvandshuk
19.8.07 LD 4 fejl H: 50,00 sek - Blåvandshuk

Her sluttede stævnerne så for os :(
Stamtavle
Far: New forest
Mor: Chamine 9609484
Halvbror: Hornmarkens Chester
Køn
Vallak
Bemærkninger
Basse er en meget samarbejdsvillig og livsglad hest. Han knytter sig hurtigt til sin ejer, og kigger med det samme man kalder på ham. Han er utrolig kærlig, og et rigtig nussehovede. I stalden kan vi stå i timevis bare og hygge, og legelidt med nogle hestbolcher. Under rytter er han villig til at arbejde, og til at lærer nye ting. Da jeg fik ham for to måneder siden (27.12.06), havde vi problemer med takten og balance i galloppen. Her kan jeg ikke sige andet end at det er blevet MEGET bedre. Et stort rygsving er der kommet på ind i mellem, takten er fundet, og i galloppen er vi begyndt at kunne lave lidt 20m. volter. Ude på marken har han fået en masse gode venner, som han leger med. De har lært ham nogle rigtig narstreger, som at bide i grimer!
Han er komplet trafiksikker. Lastbiler, tog, traktor og andre tunge transporter gør ham ingen ting, og urutineret rytter har redet selv på ham ved vej, hvor jeg har cyklet med siden af. Her har han bare fulgt efter mig og stoppet når jeg er stoppet. Det samme gør han i ridehuset, følger en over alt.
Han er en rigtig charmetrold med de sødeste øjne og blødeste mule.

Jeg har ikke fordtrudt et sekund at det blev ham, og jeg var ikke et sekundt i tvivl da jeg første gang stod overfor ham. Min lille charmør.


10.6.2007
Springning med Trine :) .
(Normalt springer vi 50 cm til undervisning og løssprang ved gamle ejer 120, indtil viderer hos mig 100 cm.), men i dag skulle vi prøve noget højere. flere spring i strørrelserne 60 - 70 - 80 cm. som vi tog meget fint. 2 nedrivringer blev det til. Da springet skulle sættes op, skulle vi selvfølge også prøve, nu når der stadig var meget luft under 80 centimeter springet, så vi prøvede en 90, i første hug kom vi overover unden nedrivning :D Kan ikke være andet en stolt af ham :)

Nyt: .. 17.6.2007 Siden jeg fik basse har han gået lidt underligt. i fredags havde vi så kiroprakter ude, og sikke en gang han har fået. Han har en rigtig fin galop nu, den fedest trav, og mister ikke takten mere. så nu kan det forhåbligt kun gå frem ad :) :D

1.8.2007 Siden jeg sidst opdaterede her inde er der sket rigtig meget. Vores springning er gået meget fremad, og der er stor forskel på før og nu. Dressuren er han blevet mere villig til, og mere glad for, så det er bare skønt. Lige PT. er der 14 dage hvor han bliver longeret med passoa på. Den har en utrolig god virkning på ham, og han går afslappet og nyder det. I går var jeg ude at springe, hvor det sidst var en uge siden han havde haft rytter på, der var en utrolig forskel, hvor han nu kommer bedre ind under sig, og er mere "livlig" fortil.

16.8.2007 Til undervisning springer vi nu omkring 110. Han trækker utroligt godt på springene, er dog meget usikker på kombinationerne. Tribbelbar og stationator trækker han rigtig godt på. Han er ikke bange for noget fyld overhovedet, vandgrav, tønder flagerende presenning mv. er han ligeglad med. Så nu må vi se hvordan det går til stævnet i Blåvand på søndag :)

29.8.07 Stor fremgang i dressuren. Vi er begyndt at øve schenkelvininger og versader. På ondag, d. 5.9, får vi kiroprakter ud igen. Basse er ved at låse lidt igen, så det ksal vi have rettet op på, inden det går ud over ridningen.

september. Efter endnu en gang kioprakter er vi kommet indtil kernen af det der gjorde ondt. (længere historie) så nu sakl der bestilles tid til røngen, som skal ske på Højgård i Odense. Han halter og derfor hedder de ingen ridningen inden vi har været i Odense med ham :( Håber ikke på at det er en ledmus eller noget andet grimt der sidder der, men lad os se. :( :( :( :(


27.9.07 I dag var vi på Højgård hesthospital med Basse, da han nu har stået 3½ uge og stadig er halt. Dyrlægen synes det var meget underligt, og kunne som os, ikke finde ud af om det var højre eller venstre bagben. Han var i røngen, hvor begge bagben, forben og ryg + lænd blev tjekket. Der var INGEN anmærkninger, ingen Kissing Space, spat, mus eller knogleforandring. så nu overnatten min dreng der over, og i morgen skal de lægge blokader ind. Rigtig fint sted og gode dyrlæger! De snakkede om at det måske kunne være noget mekanisk i hasen. Lad os se.

28.9 Blokader lagt forskelligt i VB, HB,VF. Ingen forskel. smertestillende i blodet - ingen forskel :'/. Så nu skal han i scentigrafi mandag, og hvis der ikke findes noget der, er der ikke andet at gøre end at erklarer ham uanvendelig :'(. Så nu må Basse blive i Odense indtil Tirsdag, som det ser ud lige nu.

1.10 i dag har han været i scetigrafi, venter utålmodigt på resultat som kommer i morgen :| Og ingen Basse hjemme i morgen :(

2.10 Inplamations på gaffelbånder HB, Og noget med Hasen og Kodeled i det andet bagben :( Snart er han himlens :'/ Men det er vidst det bedste. Præcist hvad dyrlægen sagde det var er helt væk lige, men skriver det når jeg får erklæringen engang..

3.10 Efter en scanning i HB, nede ved gaffelbåndet, viser det sig nu at det ikke er inflamation der, men i Tasallegamentet! Så nu vil de behandle ham i morgen, så skal han have ro eller let motion i 3 mrd, også skal de kigge på ham igen. De tror ikke at han kommer til at blive ridehest nogensiden igen, men er sikre på forsikringen ikke ivl tage ham hvis han ikke har været i behandling. Det kan bare ikke passe, når de ikke tror på det selv!!!!! Lad os se, de ringer igen i morgen, og vi snakker med forsikringen i morgen! Han kommer hjem fredag.


5.10. "Fed fødselsdagsgave!" Var over på Odense hestehospital og sige farvel til Basse drengen :'( <´3. På Mandag bliver han aflivet. Lille dreng ! <'3. Fuck hvor er det svært at sige Farvel.

8.10 07 R.I.P Basse <3 :´( Hilmens stjerne.

Det sidste er at vi fik en skriftlig raport - og det var tidsynladende værrer end vi havde forstået, så det var bestemt den rigtige beslutning at han blev aflivet.
Kommentér på:
Anden særlig race Reebok´s Basse *Himlens*
Annonce